jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


PRESENTS AND BEAUTIFUL MAGAZINES...


(Foto: Aina)
Bladene er en gave fra Tilonino. Jeg ble jo helt forelsket i LevLandlig, noe så sjarmerendes blad!
Beautiful magazines from Tilonino..LevLandlig, a favourite!

Heisann! Har brukt de to siste dagene til å rydde, lese, kose med katten, gå gjennom all post og nyte alle de fine tingene jeg både har fått og kjøpt. Så deilig og få nye ting på plass, kaste gamle og få orden i alt som har flytet rundt omkring. Helt utrolig hva man egentlig får med seg hjem av skittentøy, blader ( !!) Og pynteting man har stappet ned i vesker og poser i løpet av ferien!! Herlig med en pustestund nå og bare slappe av med å lese noen av bladene. Og de var det mange av. Jeg havnet jo på Narvesen hjemme rett som det var, og der var det blader både fra Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vanskelig og velge og da ble det ofte til at jeg tok med meg mer enn ett, hehe..Mye kos utover altså :)Og så lå det en helt nydelig gave her fra Tilonino og ventet på meg da jeg kom hjem. Dere vet, hun som lager helt nydelige tepper, hjerter og vesker i patchwork. Tusen tusen takk Tilonino, alt var bare helt nydelig og passet helt perfekt inn i mitt hjem! :))


(Foto: Fra bladet LevLandlig)
Sommerlige dekorerte bord med de nydeligste blomster og kopper! Massevis av med inspirasjon..Bare det å titte på slike bilder gjør at jeg får lyst til å lage en deilig lunsj med mine fineste porselenskopper med en gang :) Lovely decorated tables with beautiful flowers and china..perfect for a summer lunch outside..Inspirations, makes me wanna set up and decorate a lovely table right away!


(Foto: Fra bladet LevLandlig)
Enda mer inspirasjon, for et blad LevLandlig er! Plukket og bandt noen Lavendel fra hagen, det blomstrer jo som aldri før her :) More inspirations..have found some Lavender in my garden, it looks like a heaven out there right now...I will dry some..


Gave fra Tilonino, selvlagd hjerte, bordskånere, kjøkkenhåndkle og kort laget av hennes 12-årige niese. (Tema for swappen var kjøkken) Gift from Tilonino, beautiful things for my kitchen, handmade card and heart, so well done!


Hehe, noen blader ja..ble jo helt stum da jeg så egentlig hvor mange jeg hadde klart og få med meg hjem..hihi..Men jeg trenger jo inspirasjon, sier jeg til meg selv... So that`s where the money went! Well, lots of inspirations for cold and misty days...

Two days with cleaning, tidying up, washing clothes and throwing away old and well-used stuff, i have finally made the time to just relax. It is unbelievable how much stuff you are taking home, packed and thrown away in bags and suitcases. The washing machine has continued making those rounds now for two hole days..Phu...Fun to see how many Interior Magazines i have managed to buy during a periode of four weeks, i managed to buy 12 of them! (My face is totally red now, what a magazine-junkie i am!) Anyone who recognise themselfs ? And then i arrived home and found a beautiful gift from a new friend in this lovely world of blogs. The gift is from Tilonino, she makes beautiful patchwork and bags, do visit her site for more pleasures!

26 comments:

Outi said...

Your magazine pile looks great! I don't even dare to count how many magazines I have bought during the last three weeks, but I probably won't beat you!

karin a said...

Så skönt att höra att ni har kommit hem på ett bra sätt! Trevligt med bloggpost och ett byte med kökstema. Hjärtat du fått är ju bara så fint. Härligt med tidningar att läsa. Fick du tag på den svenska tidningen lantliv? Den är bara så mysig! Ha en fin kväll och kram till dig.

Anemone said...

Hei igjen lille venn, og velkommen hjem fra ferie. Føler egentlig at du har hatt det ganske så bra :-)
Jeg avslutter ferien i morgen, men håper på fortsatt litt finvær og fine sommerstunder. Vi har jo ikke kommet til august ennå. Mye å glede ser til og over, selv om ferien er slutt (trøster meg selv litt...)
Ja interiørblader blir det ikke nok av, hører litt sommeren til, på verandaen men god drikke, sol og et trivelig inspirerende blad. Det verste er at jeg aldri har "råd til" å kaste dem, så der "Hoper seg" litt opp. MEN når sant skal sies, tar jeg dem igjen gang etter gang å kikker litt i dem.
Nå skal vi begge være glad for at vi har kommet hjem fra danmark, hørte på nyhetene akkurat nå at det er meldt det styggværet i Danmark og sør Sverige i løpet av natten (visstnok det uværet som har herjet i England). Men en skal vel tenke litt på de som ferierer nå også. Har inntrykk av at halveparten av blogge-damene drar til Danmark i år, og "Honning og Flora" da selvsagt..... tror omsetningen der blir rimelig bra i år gitt!!
Ellers så hadde det som sagt vært helt kjempe om dere hadde kommet til oss på deres tur gjennom Danmark da, trivelig å treffe nye folk synes jeg.
Lykke til med resten av kles-vaskinga da pia, og så blogges vi SNART igjen.
Klem fra meg :-)

ina said...

kom voor t eerst op je blog ,geweldig echt mijn smaak kom gauw nog eens terug gr uit twente ina

daria said...

så herlig at du har kommet hjem igjen Aina,syns det tok litt lengre enn ellers med et nytt innlegg i bloggen din,men når de kom så kosser jeg med sikkelig.

mann får en utrolig stor glede av post,særlig når en har vært bort reist.

kos deg så mye:)

Pia..... said...

Hej..roligt att se hur du haft detpå ferien..bra ser det ut so..det har jag med ..var en vecka på kusten...Strömstad...och vilken charmig stol du köpt...blir lite vis på den...och så mycket tidningar att bläddra i rena julafton...ha det så bra..PIA

anniche said...

Elsker Lev Landlig!
Det er bare så bra :) Så mangfoldig , og helt til å drømme seg vekk i .
Har abbonnert på det ganske lenge nå , og fryder meg like mye hver gang !!

Ja, nå har hele fam. vært på fotballkamp, og det gikk jo heller dårlig for vår del...*kremt*
Men i motgang og medgang som de sier ...hehe!

Ja, ja vennen , det var mange fine ting du fikk fra Tiliono
Du fortjener det da, så positiv og grei du er!!

Ha en god natt! Klem

signe said...

Åh, härliga tidningar! Du har en del att gå igenom ser jag! *fniss*..men det är ju bara roligt!..Vilka fina gåvor du fått! Vilken fin bild i förra inlägget oxå! :) Kram

Mia said...

Det var litt av en haug med blader du har fått med deg fra ferieturen (sier jeg som er sååå glad i - og avhengig av - blader selv...)! Rart med det, borte bra, men hjemme best! Alltid godt å komme hjem til sitt, uansett hvor herlig man har hatt det borte... Nydelig hjerte du har fått av Tilonino. Jeg er så heldig å ha et hjerte fra henne, jeg også. Koselig med slike swap´er. Godt å høre at hagen og blomstene dine har klart seg bra mens du har vært borte. Og det er jo flere måneder igjen av hageglede, ihvertfall der hvor du er...

Interiørhuset said...

Halla snuppa!!
hehe...man kan ikke få tak i nok mange blader...jeg har lett etter det bolig pluss,men har ikke hatt lykken med meg enda...får håpe jeg klarer å få tak i det før ett nytt kommer ut...vil så gjerne se den reportasjen fra mias hjem.

Lev landlig er ett vakkert magasin,det har jeg abonnert på en stund nå...er alltid så mange flotte detaljer,det eneste som ikke er bra er at det bare kommer ut 6 ganger i året...

Det var en nydelig gave du har fått av tilitinio...åh...ble det rett??

Ha det flott så lenge!

Guldkant På Livet said...

Hallå där & välkommen hem igen!!! Vilken fin köksgåva du fått i blått, hjärtat var underbart!! Och fina bilder du hittat i ljuvliga inredningstidningar! Njut av dem och sommraen som är kvar!! Vi "ses" Mari.

Guldkant På Livet said...

Å tusen tack igen för din gulliga sommarhälsning!! Jag hoppas jag skrivet det förr, jag har glömt, har varit en ganska hektiskt sommar... men jag blev verkligen glad ska du veta!! Mari.

Anonymous said...

Så underbart med sådana tidskrifter, dom kan man bläddra i många gånger och få inspiration från...

Poppins said...

Hihi, det var ingen dålig samling av tidskrifter! Men det är kul att sitta och bläddra och bli inspirerad.
Hjärtat du fick var verkligen sött.
kram

PS Tack för tipset om Veenpark. Det verkar intressant. Jag är fascinerad av historia.

Jen @ The Cottage Nest said...

I know you will enjoy your magazines very much. That kind of joy is worth every dollar you spent.

elin1976 said...

Hallo snuppa.

Har ikke peiling på hva dette innlegget ditt handlet om. Jeg så bare at mens jeg skrev et nytt innlegg til bloggen min har du lagt igjen en meld.Måtte bare inn til deg å bla bla bla om alt som skjer.
Du er da altså den første jeg skriver til herfra Danmark.
Vi koser oss masse. Jeg sitter her med litt vin og er klar for en liten bytur sammen med familien. Slike kvelder er så koselige.

Nå skal du høre det morsomste. Jeg har meldt på prinsessa på en to timers ridetur på fredag.
så spurte dama om hun hadde ridd litt før? Ikke så mye. Ok men da kan jo du være med. ha ha ha ha ha ha ha så nå skal Elin mor på ridetur i skogen i to forba.... timer på fredag.

S.O.S
MAYDAY.......MAYDAY.......MAYDAY........hjelp Aina.

Har ikke ridd på 17 år.
( å det kan ikke regnes med for jeg har aldri kunnet ridd noe særlig...var redd hestene jeg) Trenger sympati. he he. Snakkes i kveld når jeg er tilbake. Da skal jeg lese innlegget ditt også. Klem:O)

min sin lille tue said...

Smiler her. Er jo rene julekvelden å komme hjem fra ferie og pakke opp alle poser, for det blir som regel med litt mer enn man klarer å huske:)
Imponerende stabel med blader du har kjøpt ja, men inspirasjon er jo absolutt nødvendig:) Kos deg med dem og ha ei fin uke.

Inmycarport said...

vad skoj att se att det finns fler än jag som är storkonsument på tidningar.
Ha det gott!
Kram Maria!

olivelund said...

Välkommen hem igen det är säkert skönt att sova i egen säng kan jag tänka :)Det låter underbart med lavendel i trädgården! Såg att den börjat att blomma hos min mamma och jag som hade tänkt ha mycket lavendel i trädgården i år, men glömde....! Nåja, i nästa år får det bli. Ha en bra fortsättning på veckan kram!

Trude said...

Heisann,så mange fine blader,deilig bare å drømme seg litt bort i slike.Kjekt med inspirasjon.Så søtt hjerte fra Tilonino,hun er jo bare kjempeflink!Håper du har det bare fint.Mor tar en velfortjent pause fra alt i mrg,en dagstur til København med en god venninne.Butikker, butikker og noen flere butikker og et par glass vin,gleder oss stort.Vi høres,klem

Hulda said...

Så deilige blader du har kjøpt! LevLandlig er supert, jeg abonnerer på det. Dette sommernummeret var jo spekket med herlige bilder også da. :) Likte så godt det ensfargede porselenet.

elin1976 said...

Ja der slo du meg gitt i bladkjøpping,Aina. Så koselig å få slike gaver i posten. Jeg synes tingene hun lager er veldig flotte. Nå har prinsessa lagt seg og de andre sitter ute med en koselig dansk familie fra skjælland. De er her på det åttende året så de er lommekjende.
I morra drar jeg på shopping til Randers. Jeg har planene klare. Gleder meg. Sitter akkurat nå å slapper av å ser på dansk tv. Faktisk så sender de masse bra. Så tideligere en agatha christi film. JIPPI. elsker frim. Nå er det snart natti natti. Snakkes i morgen, Klem:O)

Mia said...

Hihi, ser att jag inte är ensam om att älska inredningstidningar ;-) Det är min last och passion :-D kramizz

Ellie said...

Hei! Godt å være hjemme igjen, forstår jeg! Så fine gaver du fikk fra Tilonino. Nydelig hjerte! Ser at du har sikret deg høstlektyren. ;-). Det kan bli mange hyggestunder med disse bladene. Jeg synes også at Lev Landlig er et flott blad! Det og det svenske Lantliv er mine favoritter. De er så allsidige og upretensiøse. Ha en fin uke!

Beathe said...

Heisann, alltid godt å komme hjem igjen , få ryddet opp og tittet på alt det som er kjøpt på ferien.
Ser du har masse lesestoff og kose deg med framover, elsker også å handle interiørblader, lev landlig har jeg også kjøpt en del ganger , flott blad.
Hjertet du hadde fått i gave var virkelig vakkert, så kos med gave da:)
Ha en fin uke Aina:)

Saint-Ange said...

Bonjour Aina,
when I have a blow of blues, i put myself in am armchair in front of the chimney with a large pile of magazines, english tea and french chocolate...
Amitiés de Provence