jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


FLEA MARKET FINDS


(Foto: Aina)
Gammelt linne med monogram og nostalgiske treklyper..
Old monogrammed linen and wodden clothespins.

Hei jenter! Ja, jeg lovte jo en liten titt på mine siste funn fra loppemarked og bruktshopper jeg besøkte sist helg. Det er vel tid for det i dag. Ute regner det, og heldighvis ble jeg ferdig med å spyle noen hagemøbler vi overtok i helgen. Ja, de er 10 år og har stått ute året rundt i vær og vind. Så da har jeg stått der da i over 4 timer og spylt de rene for jordslag og grønske. Settet som består av et bord, 4 stoler og 2 liggestoler er gode som nye. Ja, de har heldighvis beholdt endel av den grå patinaen som jeg er så glad i. Så nå er det bare å sette seg ned og gjøre noen notater og begynne planleggingen med å sy noen fine puter. Ja, her kan vi jo nesten sitte ute til Desember, hehe..neida, jeg skal ikke erte dere der som bor i nord :) Vel, det er mye mer jeg har foretatt meg i det siste. Vi er ferdige med et plantebord, en kiste har blitt malt,den franske stolen har fått fjernet all rust og maling og blitt malt om på nytt, jeg har skissert og fått samboeren til å sage ut deler til 2 hyller, sist men ikke minst har jeg en haug med hjerter og puter som er klare. Ja, det er vel noe nytt hver dag. Men i dag er det altså mine siste funn...Spesiellt glad har jeg blitt for å finne noen for meg helt unike gamle klesklyper av tre. Jeg synes de er fantastisk fine!(Foto: Aina)
Disse klypene er jo bare helt unike da synes jeg. For en historie de må ha!
Unique Old-Style Wooden Clothespins.


(Foto: Aina)
En gammel og velbrukt, men allikevel så dekorativ muffinsform blandt min samling av emalje..
A well used and old cake tin for cupcakes, nicely decorative amongs my other collection of enamel.


(Foto: Aina)
Så da var jeg så veldig heldig å finne noen nydelige tekopper igjen da. Disse også av merket Royal Albert fra England. Samlingen vokser!
Lovely Royal Albert teacups added to my now very fast growing collection..


I have been on the road again. Searching for those unique iteams at flea-markets and thrift shops. I really like things that`s not very common. And i love monograms, ornaments, romantic patterns and vintage colours. This time i am really really happy with my finds. Well, i am always happy with my finds, but i am thrilled to have found some old wodden clothespins. Don`t you find them special?

51 comments:

karin a said...

Hej Aina! Så många fina fynd du har gjort. Kopparna med faten var helt bedårande och det andra var härliga saker de med. Ska bli kul att se hur allt blir i er trädgård. Är nyfiken både på plantbordet och de nya trädgårdsmöblerna.

Så ni har regn idag. Här är det faktiskt lite sol. Härligt! Fast jag tror regnet kommer till helgen och kylan är på väg den också. Det börjar kännas som höst. Ha en riktigt mysig kväll! Själv ska jag ut med mina väninnor. :) Kram!

Marianne/København said...

Sikke nogle gode fund du har gjort dig. De gamle klemmer med patina er jeg hel vild med. Og den muffinsform den er for skøn. Du kan også bruge den til bagtkartoffelmos - det ville se flot ud på en tallerken......

Hemma på Landet said...

Vad mycket fint, som vanligt. Kram vännen...

Mita`s hjørne said...

Slikke gamle treklyper er jo helt skjønne da... litt missunelig jeg da...
SITTE ute til desember du...he,he...
Her regner det i bøtter og spann, hagla så det joma i taket og på vinduene OG 5,5 VARME grader...grrr...
Her planlegges neste SOMMER, full fyr i ovnen og mange levende lys - så det er jo koselig sjø...
Å du, du viser vel bilder av hagemøblene dine...???

Ha en flott kveld...

GundaM said...

Slike treklyper har jeg sett bare på film-men nå også hos deg;-)Tror det var i Broene ved Madison C...Når jeg kikker film, er d stort sett interiør og de små detaljer jeg får med meg.
Takk for nærbildet av de. Også den muffinsforma da-herlig heldiggrisen!

Jennyshemochharmoni said...

Hej! Vilka härliga fynd du har gjort! Ljuvliga bilder som vanligt också. Gillar den med kopparna så mycket! Hoppas du har det bra, snart är det helg! KRAM

Anna Lisa said...

Hei:) Så masse fint du har funet på loppis:) Kleklypene var jo søte, og muffinsformen likte eg. Har slike selv som eg har arvet etter min mormor...men finner dem foreløbig ikkje igjen....de ligger nok i flyttelasset ennå ein plass. Ha en fin kveld. Klem

Anniche said...

Gurimalla da!
Så flotte ting du har funndet deg :) Jeg elsker de gamle oppvaskhåndukene jeg altså !!
Muffinsformen var også kanon flott.
Synd at det ble så mye regn da .
Her har det vært kosedag ja, men den planlagte badekar gleden , ble byttet ut med en kjapp dusj , slike er det å være mamma, hihi!

Nå har jeg fotet "the hearts" så nå får jeg snart få ut fingeren her....

Natta søta! klem

Anonymous said...

Hej! Du visar alltid så vackra bilder! Du frågade om du får låna min bild med den gröna stolen på, och det får du så gärna!! Hoppas du hittar rätt färg! Lycka till!

mona said...

Nææææ,så mye fint du kom over på den loppisen....den muffinsformen,og for ikke å nevne koppene.....heldigris....hihi...... :) Ser gjerne bilde av hagemøblene også.......kos deg da,i sommervarmen.........brrrrrr.....hakkkkeee tennnnerrr....her er KALDT !!!

Helene said...

åååå, så mye fint du fant!De klesklypene var helt herlige.De har nok ligget i mange husmorforklær gjennom årene...

Tekoppene var helt herlige...gratulerer!

:-) Helene

Mia said...

Men Aina da... hvilke herlige funn du har gjort! De klesklypene var virkelig koselige, og de rosekoppene skjønne likeså. Og så blir det vel å bake masse deilige muffins nå utover på høsten...?

Pia..... said...

oj du så gulliga och fina nypor..tänk om de kunde berätta vart de varit...:)..jooooda jag syyyr så det spruter..ska sälja nu till lördagen här i muin stad på nåt som är en hälsodag och det är en massa stånd utanför affärerna som har med hälsa och göra...(vad har då mina hjärtan med det undrar du??...jo jag är ju halvtidssjukskriven från mitt dagisjobb..och har problem med hörsel och tinnitus..(ingen bra hörmiljö på dagis:) och då använder jag mej av scrapbooking,blogging och att sy hjärtan ialla varianter bl. vetevärmare..som en slag terapi:) för då glömmer jag allt vad tinnitus heter...) bara en liten parantes:) du visar så härliga bilder...menar du att ni inte har något kallt där du bor..då flyttar jag dit:)..ha det så gott..PIAoch jag väntar spänt på vad för slags hjärtan du NU sytt....

Jorunn said...

Hei Aina,
Jeg har alltid ønsket meg sånne klesklyper, synes de er så skjønne og nostalgiske. Alt du viser er så gjennomført og lekker, utrolig inspirerende å kikke inn hos deg.
Ha en fin kveld min venn, håper du får sol og godt vær i helgen.
Klem, J.

Hulda said...

Utrolig flotte ting du har kjøpt på loppemarked! De klypene i tre er virkelig unike, har ikke sett slike før. De er nok veldig gamle. Flott de håndklærne du fant også, koppene var helt skjønne!! Koselig muffinsform også.

Twinkle Pink said...

Hi Aina,
You have some great items there! I especially love the monogrammes.

best wishes Ginny

Nathalie (pivoine lavande) said...

WAOUH ! jolies trouvailles, les " clothespins" sont anciennes et très belles ! A Bientôt
Nathalie

elin1976 said...

Hallo vennen min!

Blir så glad når man kan finne slike saker og ting fortsatt på loppemarked. Her hjemme får jeg inntrykk at mange kaster sånne ting i søppla for de tror ikke noen vi ha det.
Det er jo forferdelig dumt for det er jo bra saker og litt artige ting. Jeg synes at slike gamle klesklyper må jo bare være det som hadde gjordt min klesvask spennende( den er ellers ganske kjedelig) Eller disse gamle muffins formene, som jo bare er helt nydelige.
Blir lykkelig av å finne litt rare og spennende ting.
Kjøkkenhåndklær med monogrammer er jo ikke akkurat dagligdagse ting man ser rundt på kjøkkene i dag. Det går nok mest i microfiber kluter og engangs mopper. Jeg husker at mormor hadde masse håndklæær med monogrammer. Men de ble utslitt og kastet.
Tror de må ha vært veldig opptatt av det estetiske før i tiden. Tenk å sitte å brodere på slike for hånd å vite at de vil gå i stykker om ikke alt for lenge. I dag skal alt være så praktisk.
Deet samme gjelder alt det flotte dem desydde og heklet til ungene.
Å legge ned så mange timers arbeid i noe som poden snart vokset ut av er jo faktisk beviset på at de var veldig opptatt av utseende før i tiden. Nå ble det fryktelig mye bla bla her i morgentimene.
La meg halv 10 i går kveld.
6 timer søvn er det denne jenta trenger, og hva sjer? kl. 03.30
er Elinmor klar for en ny dag. he he.
(får god tid til blogging før jobben da he he)
Nei må videre på runden. Vi snakkes vennen. Klem fra Elin:O)

Naturegirl said...

You certainly had your eyes wide open in finding these! I love them all!!
hugs NG

Niesz Vintage Home said...

WooHoo! You found some lovely monogrammed linens!

And the clothes pins and china are charming!

Have a great weekend, Aina!

Kimberly :)

Anemone said...

Nei har du sett så mye lekkert.
De klesklypene var jo helt unike da, har aldri sett maken jeg. Kjempemorsomt å ha slike gamle klenodier, for det er klenodier det faktisk er.

Ha en fin fredag Aina.

Sylvia said...

For noen skjønne funn du har gjort. Du har virkelig et øye for slikt, Aina.
Ønsker deg en fin helg! ;)

chatrine said...

Der var mye flott ja!! Klesklypene er veldig sjarmerende:) Te-koppene var utrulig flotte! Kos deg med te i dag, og ha en super helg!

Guldkant På Livet said...

Hej Aina, å så mycket fina fynd du har gjort på marknaden! Vilka otroligt vackra gamla klädnypor, sån har jag aldrig sett förr! Och den gamla muffinsformen, den är ju fin som dekoration, verkligen och gulliga koppar och ljuvliga foton! Ha en bra helg! Mari.

Hemma på Landet said...

Tack, gumman!

Ja, du kan ju göra fina hjärtan du. Du får väl visa dem sedan. Hoppas att du också får en bra dag. Puss

Mia said...

Åå vad mycket fint du visar!! Kopparna var ju nydelige! Och hihi, jag visar samma sort med klädnypor fast dolda i en zinkburk i nyaste inlägget! Och apropå nyaste inlägget så är du UTMANAD! ;-) Se i min blogg, kram!

Elzste said...

Så mycket fint. Och de klänyporna var ju helt underbara. Var kan man hitta sånt fint?
Ha en skön helg, aina.
Kram Elzie

monique said...

Hoi Aina, Wat een geweldige vondesten heb je weer opgedaan zeg!
Ik denk dat ik naar de verkeerde rommelmarkten ga........
Die houten wasknijpers zijn echt geweldig, daar ben ik dus ook al zolang naar op zoek.
Een fijn weekend.
Groetjes,
Monique.

olivelund said...

Hej Aina! För ovanlighetens skull så skriver jag inte mitt i natten he, he :) Ville önska dej en riktigt fin helg och jag är lyrisk över att du har hittat såna härligt charmiga gamla klädnypor!!!! Underbara! (allt det andra oxå)Kram!

EVA AGNES said...

De klädnyporna kan nog berätta mycket. T.ex. modets svängningar. Om de kunnat tala. Fast de säger ju en del ändå. Hur som helst är de mycket vackra och ser ut att vara slitna så att de blivit mjuka.
Tekopparna är en annan mycket tilltalande bild. Tänk att jag fortfarande kan sitta och stirra länge på så vackra koppar.
Gär det aldrig över det här??? :-)))
Kramar och ha en skön helg.
Eva Agnes

Poppins said...

Ni har verkligen varit flitiga och fått gjort mycket. Dessutom har du hunnit gå på loppmarknad och gjort en massa fina fynd.
Klädnyporna är helt underbara och det hade varit roligt om de hade kunnat berätta sin historia.
Och muffinsformen, mamma mia, den skulle jag gärna vilja har här hemma. Jättevacker!!!
Engelskt porslin är jag också svag för. Har funderat på att samla lite olika tekoppar, får se om jag kommer i gång med det.
kramar

PS Lyckliga ni som kan sitta utomhus så långt in på hösten...

Line said...

Elsker de klesklypene!! de er helt herlige :) Ha en super helg!

sublim design said...

Oj, som du har målat!det blev säkert jätte fint.
Den där muffins formen hade jag gärna lånat av dig:0), förra söndagen då jag bakade massa muffins.
Och tekopparna Å, så fina.
Trevlig helg
/S

Elly said...

Wat weer een geweldige aankopen! Ik ben ook gek op dat oude linnengoed, ik heb ooit eens een paar doeken van m'n tante gehad (ook met monogrammen erop), en ik vind ze nog steeds prachtig!

Sanctuary said...

Oh my goodness what beauties! I especially love those rose cups!

organic-lizzi said...

Herremin som du jobber da..
Skikkelig digge ting du har funnet.
Det hvite øsen var jo også helt skjønn.
Jeg gremmes:-(vi har kastet så innmari mye. Sønnen skulle brenne plank og greiner ute i hagen en høst for noen år siden...og da det var slutt gikk bondeseng og slagbenk(ungdom synes sånn er bare stygt) og you name it. Fikk reddet noe heldigvis.
Kos helg til deg. Klem Randi

Outi said...

Aina, what darling this have come your way! There is something ever so charming in old and shabby things - I especially liked the clothespins. Take care!

Trude said...

Heisann, god kveld...da er mor tilbake igjen etter en koselig uke med kurs.Nå er jeg klar for nye høyder (",) Noen dager fri nå så er det avgårde igjen. Håper du har det bare fint...så flotte saker du har fått tak i. Du har jo tatt skikkelig proffe bilder også. Lurer på om jeg må kjøpe et nytt kamera...hadde håpet BO kunne gitt meg noen tips der(",)Eller hva sier du...?Kos deg i helgen...venter spent på den pakken, noe å glede seg til. Koselig med slike små gleder i hverdagen,viktig det!Vi høres snart, klem klem

Flower Power said...

Gosj, for noen flotte ting du har funnet! De rosekoppene var jo bare helt nydelige:)....og så flotte bilder!! Har du forandret bloggen din i det siste eller?....mulig jeg er litt treig i reakjonen, men siden din er sååå lekker:):)Skulle gjerne fått til det med bilder i "logoen", men jeg er en treiging med sånne teknikkgreier....hihi:)Flotte bilder hos deg i hvertfall!
Ha det fint i helga da Aina:))
Klem.

Peg said...

Très sympa les petits moules, et les pinces à linge aussi!!!!

Anonymous said...

Hei AIna! Ønsker deg en riktig god helg. Jeg ble helt "dåååårlig" av se de utrolig fine klesklypene du har funnet på loppis. Åh de er bare sååå stilige! Og ikke minst muffinsformene, kjempefine!!! Gleder meg til å se bilde av muffins bakt i de!! Det må du gjøre, lover du? :)

Ha en riktig fin helg, nå skal vi snart i bryllup her med kamera på slep ofcourse :)
klem Fra Mette :)

Rosépikene said...

Veldig koselige kaffe kopper! Jeg bruker noen av mine til å oppbevare smokker i på kjøkkenbenken... Da får jeg i alle fall ha koppene fremme og i bruk, for ingen i familien drikker kaffe :-) Alltid koselig å kikke i bloggen din, masse fine bilder! God helg.

Berthi said...

Hoi Aina,
Ik herken de wasknijpers,de prachtige monogrammen en de chocoladevorm. Allemaal even mooi!

Ik wens je een mooi zondag!

Zee said...

Hello! You have a nice blog and you display items so very well. Great job. Thanks for sharing. Love those cups. I must get my collection after finding some space in the cup boards. Which country of the Scandinavia are you from? I've been to Denmark once, 10 years ago. Loved it!

Betty said...

Jättegrattis till vackra fynd o vackra bilder som du tagit.
Kramisar

Malinken said...

Hei Aina!

Hatt en fin helg?

Utrolig mange flotte funn du gjorde på loppis! Høres ut som noen fine hagemøbler du har skaffet deg også. Gleder meg til å se bilder av dem med nye puter etterhvert.:-)

Ha en flott uke!
Klem fra meg:-)

Clare said...

Hi Aina, I have just spent a little time catching up with your recent blog posts - once again you have some lovely photos! Those old pegs and the cloths are lovely together. Now that we are heading into Autumn the nights will be getting chilly and I imagine your home will look so lovely and cosy!

Clare x

Jen said...

What beautiful treasures you found! I have to say my favorite is the cupcake pan. I love old things that are useful too and that style of cupcake tin is so unusual. You LUCKY girl!

Regina said...

Your photos are great.I love old things,but never found its.You have
many luck.Sorry my english is not
perfect.
Regina

kristin said...

Le coeur d'une maison de campagne c'est la cuisine ! aussi ces moules me ramènent au doux parfum des madeleines qui embaument à travers les pièces ...

Kärleken till Fransk inredning said...

Jag älskar din blogg.Finns det någon möjlighet att få låna bilder ? Om jag uppger källan? Kram Susanne