jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


AINA`S CHARM

Hei jenter, her jobbes det. Jeg Syr, designer og legger større planer for min lille kreative bedrift Aina`s Charm. Men det er jo begrenset med tid til alt dette da, så det kommer sånn litt etter litt. Jeg er jo helt overrasket over all entusiastisk respons jeg har fått, og det er kjempemoro at det jeg lager faller i smak hos fler enn bare meg selv. Da er det jo bare å fortsette og utvikle ikke sant? Ja og selsagt forbedre mine tekniske ferdigheter. Her kommer det iallefall noen bilder av to nye design, begge puter fyllt med Lavendel. I tillegg kommer det kjøkken håndklær, brikker og oppbevaringsposer, som nå er under planlegging. Ja, og noe av det blir designet som sett. Tenkte det var interessant for kunder å kjøpe sett f.eks til baderom eller kjøkken. Gi gjerne tilbakemeldinger!


(Foto: Aina)
Pute med gammelt fransk Lavendeltrykk..Den lille har et nydelig madonnaemblem..
The little one has an "Madonna" emblem attached to it..

(Foto: Aina)
Et gammel Fransk Merke..
An old French Label..

(Foto: Aina)
Denne lille puta er laget av Fransk Antikt stoff. Meget spesiellt!
This cute little pillow is made of French Antique fabric, very special!
(Foto: Aina)
Dette var leveranse til en kunde..Jobbes videre på neste!
Made for one customer..

Hi girls, i am working a lot at the moment. Making plans for my little creative company Aina`s Charm. I Try to expand and develope. (And of course improve my technical skills)But you know, always short on time! So it goes slowly, but steady forward. I am surprised about peoples enthusiastic response to what i make, and it makes me very happy to know that it appeals to a few more than me. These are my latest designs, two small pillows in different sizes and materials. Both filled with Lavender. In addition to these designs, i am working on kitchen towels, doilies and laundry bags and other small bags for storaging. Just give me feedback girls!

63 comments:

la tourterelle said...

It's wonderfull Aina! wouah! i love your little pillows, amost the white ones ;-) bravo!!

Saint-Ange said...

I Aina,
I am very happy to have a friend as you !
your little pillows are so gorgeous and a veritable homage to the french Provence !
Kisssssssssss
domie...the angel of the provence

Elly said...

Owww... dit ziet er weer prachtig uit! Ik kijk uit naar je winkel (hopelijk on-line?)!

Beth said...

Hei vennen!
Så mye du har laget! Så vakkert og kreativt!! Det er mye av dette som vil havne i min samling over ting fra Aina`s charm. Hele huset mitt kommer til å ha noe fra Aina`s Charm :) Har pyntet opp flott allerede. Nå begynner jeg jo snart å komme i orden her, så nå kan jeg snart begynne å kjøpe enda mer saker av deg jeg kan ha rundt omkring. Fint at det er så lettvindt å få det i posten! Det gikk jo kjempefort! Det er mulig at badet blir ferdig denne uken, og der kunne jeg godt ha tenkt meg å ha noe fra dine delikatesser :)

Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Varme klemmer fra
Beth på Buer

Lykke said...

Helt nydelig! Har dessuten sendt deg en mail, er veldig spent på responsen din:)

En Doft Av Danmark said...

Åååååhhhhhh....nu blir jag alldeles sjuk. Såååå vackert!!! Får jag beställa av dig?
Kram
Dorthe

Jen@The Cottage Nest said...

Absolutely beautiful! I mean it. I just adore your tastes. I wish you lived near me so we could go into business together. I love what you are making. The very best of luck to you.

Ellie said...

Helt skjønne lavendelputer! Du behøver ikke bli overrasket over den gode responsen du får, for det du lager er virkelig nydelig! Synes du har så god og sikker smak. Så moro at du er så full av motivasjon og stadig har nye prosjekter og ideer. Ha en fin kveld!

Metteflette said...

Oj, så mye flott Aina!!!!! Du lager jo de nydeligste ting! Er så glad det går bra for deg og at du får så god respons.Det fortjener du! Ha en flott kveld! Klem fra Mette

Hemma på Landet said...

Du är ju väldans duktig du alltså.
Du hinner då med allt också.
Jag vill också börja sy igen. Men jag har ingen ork. Men snart så... Kramis

Ingrid said...

Så fine ting du lager! Jeg kom ikke inn på linken, men skal sjekke det senere. Ha en fin kveld!

Poppins said...

Så spännande det låter med ditt projekt Aina's Charm - och vilket passande namn!
Väldans vad du är flitig med att sy, en hel korg full. Dina doftkuddar är jättesöta - helst den randiga med det lilla märket!
kramar

PS Mycket vackert på Landlivs bilder. Man bli glad av så mycker vackert. :)

the feathered nest said...

I LOVE the pillow with the french lable. All the little pillows are darling. Will you be selling on-line?

Manuela

Beth said...

Ja da har jeg fått min lille blogg også :)

klem til deg vennen

atmosphere said...

Men sååå fint Aina! Kanske man kan beställa något av dig framöver?
Trivs du i Holland? Själv flyttade jag som barn till Sverige, men gillar förstås alltid den speciella känslan som Holland ger, lite mer laid-back än i Norden.
Kram från Ingrid

tongue in cheek said...

Dreaming in French. They are very cute, the twine and medal is tres a la mode and will be a good selling point. Do they have lavender inside for swet dreams?

Sylvia said...

Noe så flott da, Aina! Du er jo så flink! Skikkelige saker, dette her. Flott det franske trykket. Skjønner ikke hvordan du får det på, men nydelig er det.
Håper du får solgt en masse av det du lager.
Jeg begynner på nye ting nesten hver dag, og dvs at jeg får jo ikke noe ferdig, så jeg har ikke noe å vise frem....enda.....!
Gøy å se at kreativiteten din er på topp, iallefall. Kos deg videre med syingen din du. Klem.

Flower Power said...

Herlighet Aina, så mye fint du lager!! Er jo skikkelig storproduksjon jo:) Nydelige lavendelputer, jeg skjønner godt at det er mange som vil ha disse! Stå på du kreative dame....du er skikkelig flink altså!:) Nydelige bilder du tar også.....

Ha en god natt, vi tittes:)
Klem fra Power:))

Angela Louise said...

Wow! You sure have been a busy girl Aina! These little pillows are so beautiful...I don't know how anyone would decide which one to buy. I think maybe all of them!!! There is something so wonderful about French labels and you have certainly put this one to good use. I love the twine and emblem idea too...good,good,good.
I bet all of your lovely creations will sell like hotcakes and you will be absolutely run off your feet with orders.
A big hug to you, Angela.

Anita said...

Wonderful, Aina! I wish you all the best for your Aina's Charm!

I am in a sewing mood these days, too! Yesterday, I have been to my favourite fabric store in town and came back with losts of wonderful fabrics as well as a new sewing book with lots of terrific sewing ideas in Skandinavian style. The book is called "Tilda's House", you may know it!

Oh, I would love to stay at home today and sew all day long... But as you know, it's not possible.....

Hugs, Anita

Körsbärsgården said...

Vilken kreativ tjej Du är! Toppenfina saker Du gör, dessutom! Doften av lavendal känns ända till Körsbärsgården... :)

Vi hade en underbar höstdag igår och jag var i skogen och gick och njöt. Kom hem med korgarna fulla så nu kan det bli några fler alster gjorda. Det är fler än jag som, till min stora glädje, tycker om och vill ha mina kransar och hjärtan!

Önskar Dig en fortsatt fin vecka!
Kram från Karin.

Körsbärsgården said...

Lavendel skulle det förståss vara!

Kram!

Laurence said...

Hello Aina! Your little pillows are just wonderfull ! I would like to smell them now !!
Kind regards from France

Mita said...

Nydelige ting du har laget - disse kommer til å gå unna som bare det...
Nå snør det her, store kladder som faller ned - usj... gleder meg til jul nå - så får våren komme fort...

Ha en koselig dag...

daisy said...

Hei, Aina!

Her er det lenge siden jeg har tittet innom, og jeg må bare beklage! Det var såååå mange innlegg jeg ikke har fått med meg, så nå har jeg kost meg en stund med en kopp varm te og din nydelige blogg!

Synes det er kjempegøy å høre om Aina's Charm, så fint at du får mulighet til å selge noen av tingene dine. Du er jo så fantastisk flink, så regner med de går unna som varmt hvetebrød! :) Lavendelputene dine er kjempeflotte!

Jeg er, som du, også glad i høsten. Deilig å tenne masse lys, krype opp i godstolen med en kopp med noe varmt og drikke, og bare nyte livet!
En fin dag ønskes deg! :)

mona said...

Åååååhhhh,kjære deg for en produksjon !!! Nydelige ting,det må jeg si !!! Disse havner nok i salg fra butikk,det er helt klart :) Så morsomt at du har mange bestillinger,ingenting gir mer arbeidslyst......ikke sant ? Et sånt sett,vil jeg gjerne kjøpe,så sett i gang,det er nok flere enn meg som fristes av dette !!!! Kos deg med arbeidet :)))

Broarne - lantliv som livsstil said...

Oj vad mycket find du visar, jag blir inspirerad av din blogg. Min blogg påminner lite om din, ska vi länka till varann? Kolla in hos mig så får vi se.
Annmarie

daria said...

hei,hei jeg skal prøve å finne de nummrene om ikke så kan jeg alltids sende deg en meter av de,jeg har mer enn nok av det,og snart begnner julevaskingen så da blir det godt å bli kvitt noe:)
jeg har det bare bra,hodet full av eksamen og uferdige prosjekter men ellers så er det bra,håper det er det hos deg også:)

ha en fin uke.

Guldkant På Livet said...

Himmel & kors Aina s� mycket snygga lavedelkuddar du g�r, verkligen SNYGGA!!! Mari.

Cathy Louise said...

Your creations are just lovely.... I so love linen and you make it look so very pretty... I love the old emblem... Keep up the beautiful work..
Take care
Cathy

Hulda said...

Så stilig dette var da, Aina!! Virkelig lekre ting! Jeg bruker også endel slike emblem i det jeg lager, de pynter jo så godt opp, og gir det lille ekstra. :)

Jeg har hatt et opphold på et par dager med sømmen her, men må sy igjen i morgen, flere som venter på det de har bestilt. Jeg holder også på med planlegging av nye ting.. bare man hadde mere tid.. Er jo på jobb om dagene også.

God natt!!

organic-lizzi said...

Herlig!! Blir moro å se hva mere som kommer..
Kos helg fra i morgen..
klem Randi

Anniche said...

Super NYDELIG!
Gleder meg så på disse tingene !
Håper du storkoser deg i kveld vennen :))
klem

Anonymous said...

I love them! Nothing can compare with the feel of old fabric. I'd really be interested knowing if you'll be selling on-line also.
Much success to you.
Kathy

~Junkyard Jennifer said...

I love the vintage fabric on the pillows. I especially love the little pillow with the old French label. Best of luck with your business (although I don't think you're going to need it with the pretty things you make)! :)

Helene S said...

Så kreativ du er. Alt er jo bare så nydelig. Hvor henter du inspirasjon fra? Kunne godt tenkt meg å hatt noe av den flotte kreativiteten din.
Skjønner godt at disse tingene går unna

LantlivsAnette said...

Näämen lilla vännen..jag blir alldeles knäsvag !! sååå otroligt vackra saker du gör !!
Ojj ojj säger jag bara...
Jättefint !
Kram Anette

Kali said...

These little lavender pillows are very beautiful.
I look forward to seeing your towels, doilies and laundry bags as well.
Thanks for sharing :)
xo Kali

karin a said...

God morgon Aina! Har haft lite svårt att ha tid att kommentera under veckan men nu har jag suttit här en stund och njutit av dina bilder. Spännande att läsa om Ainas charm - jag önskar dig verkligen all lycka med det projektet. Och eftersom jag har turen att ha några av de sakerna hemma är jag säker på att det kommer att bli en succé. Det är så vackra saker du syr och gör!

Tack för din hälsning senast på min blogg! Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte har något flickr-konto men jag ska skaffa det snarast. Kanske redan i helgen!? Jag hoppas du får det fint med besöket. Ha en riktigt härlig helg! Jag hoppas ni har fint väder... stor kram från Karin.

Passion Bonheur said...

Your creations are very lovely.
It's very cute !
I like very much ...

Stéphanie of France

Laeriss said...

It's very very nice ! I love the lavander in Provence ! This photos are very beautiful ! Bravo Aina.

Minna said...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FINA! Verkligen snygga. Och vilka fina bilder! Du är duktig du! trevlig helg Aina! Kram,minna

signe said...

Oj, va du är flitig!..jag har massor med pysselidéer men får inget gjort..vet inte vad jag ska skylla på..antingen är det för sent på kvällen, måste städa, träna.. osv. Behöver komma igång nu!..i helgen kanske?! Ha en fin helg! Kram :)

Tilonino said...

Hei Aina!

Så nydelige ting du har laget. Gleder meg til å se det andre du skal lage også. Kjempeinspirerende. Når det gjelder ullvatten jeg har brukt til tøflene min så koster den kr. 230,- for meteren så det er rimelig dyrt ja. Fikk et par ut av 0,5 meter. Hvilken type filt er det du har brukt i den hvite stjernen? Det var bare nydelig. Bildene din i bliggen er så delikate. Du er så flink til å ta bilder. Veldig veldig fint, Aina. Kommer snart innom igjen. Ha en fin helg!

Elzie said...

Vilka fina saker du gör Aina. Såna där lavendelputer vore inte helt fel att ha *s*. Ha en skön helg.
Kram Elzie

Nathalie said...

Its beautifull ! ;-))
Kiss !

älskar sött said...

ÅÅÅHvilka fina saker du gör!! Kram Malin

BO said...

Skjønne puter med søte detaljar! Du er flink! Ser ut som du må storprodusera viss dette var kun til ein kunde!!! :-)

Anonymous said...

Kjempeflotte ting! Jeg har også tørket lavendel som jeg har hatt i hagen min, får jo lage noe med de etterhvert. Tenkte på å ha noe på soverommet, ved nattbordet :)
vi får se :)

god helg Aina, kos deg masse :)

Anemone said...

Ohoi du lille venn. Kanskje du kan legge lesinga på hylla og konsentrere deg bare om sying nå, hi... Det er i alle fall morsomt at ens produkter afller i smak, og er ettertraktet hos mange. Vakre ting du lager i alle fall, det skal være sikkert og visst.

Lørdags formiddagen her går med på å slappe av og heve stemningen til kvelden... Som du ser i bloggen min er det kun latter og glede i dag. Vi har behov for å slå ut håret en gang i mellom selv om en nå er blitt "stor" og "voksen". Med litt rødvin og knising blir en som 17 år igjen vet du...

Helt topp !!!

Ha en fin fin helg du også min venn.

Trines Hus og Hage said...

Hei! Ser jeg absolutt ikke er den første som gir det positiv respons her. Tenkte bare å si: Stå på, du lager nydelige ting! Snakkes! Trine

Mia said...

Kjære Aina! Dette er nydelig, bare heeelt nydelig. Og jeg som fikk så veldig lyst på en slik hvit "lavande" pute... Du imponerer med din kreativitet og overskudd til å lage så masse nydelig. Takk for koselig mail, svar kommer snarest. I mellomtiden så må du kose deg med besøket og ha en fortsatt fin helg. Klem fra Mia.

Olstad said...

Hei Aina dette var virkelig nydelig. Jeg fikk vireklig lyst på en slik liten rød og lin pute. Rødt og lin er så vakkert. Passer liksom til den litt røffestilen.

Synes du er kjempe flink. Håper virkelig prosjektet ditt blir vellyket.

God helg.

Marie said...

Vilka otroligt vackra saker du gör!

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Marie

Handplockat said...

så underbara bilder i dag
härligt
så fiiiiiiiiint
jag njuter av din goa smak

ha en relllallaxad söndag =)

elin1976 said...

Hallo sunshine!
Hjemme igjen. Kom for ca 3 timer siden og planlegger allderede innlegget som kommer ikveld. Utrolig flotte ting du sendte meg. Skal lage et innlegg på det også. Her er det totalt kaos i stua med 3 kofferter som ligger åpne og alt inne ligger på gulvet. Har shoppet masse fint. Kunne ha vært der iallefall en uke til. Men det er godt å være hjemme også. Det er snart tid for juleforbredelser vet du og jeg begynner alltid i oktober så sånn sett er jeg veldig sen dette året. Men nå skal jeg begynne. Har til og med kjøpt julepynt! Engel selfølgelig. he he. Nå er det pizza her så nå må jeg gå. Må innom alle de andre også i løpet av kvelden men deg først vet du.
Masse klemmer:O)

Sublim Design said...

Det där är ju så fint, så det borde finnas till försäljning på fina inredningbutiker,tycker jag!
Hoppas du haft det trevligt under helgen, med ditt besök.
Jag har haft fullt upp med att fira min sons födelsedag.
/S

Anaïs said...

Bonjour mon amie,
J'ai été un peu absente ces derniers temps,mais j'ai été malade et mon fils aussi et ce n'est pas encore fini.
J'espère que toi tu vas bien?
Si j'ai bien compris,tu réalises ta collection?Mais c'est génial!!!
Tu me diras comment faire pour acheter un de tes petits coussins,ils sont super beaux...
Je t'embrasse très fort et à tout bientôt

Dreamhouse said...

fick du inte mitt meddelande sötnosan????? den är så fin så jag dör! är sååååå glad! lovar att visa upp bilder när den fått sin plats i nya huset! du är makalöst duktig!!!!

kan inte tacka nog för den fina!!!
maaaaaassssssa kram kommer här!!!

I. said...

Prachtig die lavendelzakjes! Ben je Nederlandse ?
Ik volg je blog al een tijdje en heb er nu zelf ook ééntje ;-)
Je maakt prachtige foto's, echt waar!
Fijne avond en groetjes van Isabel

Mia said...

alldeles underbara verk, såå snygga! kram!

Allison said...

Aina, I think your store looks like it will be absolutely wonderful. Your creations are so beautiful. Very great taste you have Aina. I just love it.

allie
www.mycozyhome.typepad.com

Anonymous said...

Hej

eva här asa fin blogg o fina sydda saker.
hur gör man om man vill beställa av dig?

tacksam för svar

mvh
Eva.