jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


HOMESICK

Der var jeg igjen :) Prøver å smile her jeg sitter, men føler meg litt satt ut. Har nettopp tatt farvel med ei søster og venninde på flyplassen etter noen herlige dager sammen her hjemme hos meg. Åh, jeg hater å ta farvel!! Jeg fortalte det vel ikke forrige uke. Glemte vel det, så fort som alt gikk her. Fikk besøk og hadde gledet meg til det kjempelenge. Gledet meg til klemmene, sussene og de glade ansiktene. Vi har ledd, grått, spist hollandske pannekaker til vi nesten rullet, shoppet jenteting, mimret, nytt været, spilt golf, vært på marked, drukket og danset og tatt uendelig mange bilder. Gleden er stor, men savnet enda større. Ja, jeg kan ikke gjøre noe annet enn å innrømme, jeg har hjemlengsel!! 8-10 mnd. med tåmodighet igjen, da er jeg hjemme for godt. Men ikke visste jeg at denne følelsen ville gjøre så vondt...
Så dette er grunnen da jenter, at jeg ikke har fått besøkt dere så ofte som jeg har ønsket i det siste. Jeg beklager så mye for det. Samtidig takker jeg dere for alltid trofaste besøk og all glede, iver og smil dere legger igjen. Thanks! Men til uken er det altså mer aktivitet fra min kant :)
I forrige uke fant jeg en Original gammel sifonflaske. Nå står den og pryder plantebordet mitt sammen med en bukett Provensalske krydre jeg fikk tilsendt i gave av en Fransk bloggevenn. De har hun plukket i sin urtehage og bundet sammen til en vakker bukett. Har planer om å dekorere og gjøre bordet vinterklart. Her har også den råe lufta kommet, og på morgenen i dag var det rim på bakken. Tiden går jammen fort..

(Foto: Aina)
En gammel Sifonflaske, og en bukett Provencalske urter fra en bloggevenn pryder mitt bord..
An old Soda Siphon bottle i bought last week , and a bunch of herbs from Provence i received as a gift from a French blogfriend..

Here i am girls :) I am doing my best to give you a smile, but i have to confess that i feel a bit vulnerable at the moment. I just waved a sister and a girlfriend goodbye at the airport. I hate goodbyes!! I didn`t tell you, last week. I totally forgot about it, it all happend so fast. I had waited so long, for the hugs, the kisses,the friendly faces. We have been laughing, crying, eating Dutch pancakes until we almost bursted,shopping for girlsstuff, talking about old times,playing golf,visited the local marked, and finally dancing and drinking into the early morning. The days made me feel so happy, but also very homesick. 8-10 months with patience, then i am Home again :) But i didn`t knew this feeling would hurt that much though..
This is the reason why you my friends has been neglected a bit lately. Sorry about that!Even though i haven`t been visiting you that much, i have been thinking of you. Thank you for leaving me such sweet messages , I really appreciate it!
Upcoming week you will see more of me :)
Last week i found an old original Siphon bottle. Now it decorates my table beside a bunch of herbs i received from a French blog friend.They grows in her Provence garden and she has made a beautiful bouquet out of them. I am thinking of decorating my table for the winter season. The air is colder, the days are shorter, and this morning i saw frost in my garden for the first time..The time certainly flies!

27 comments:

Olstad said...

Store store klemmer det er ikke morsomt med hjemlengsel men så godt det skal bli å komme hjem for godt. Men akkurat denne årstiden må jeg inrømme jeg ikke er så glad i gamlelandet i alefall ikke her hos oss, vi har allerede hatt snø de fleste dagene må vi skrape bil. Knerten må ha strømpebukser og varm dress.... Hutte tutte tu.

Nydelig har det blitt på plantebordet ditt også. Så hyggelig å få en hilsen i posten.

Skulle egentlig ha jobbet men men så sitter jeg her å blogger - hastalavista.

Körsbärsgården said...

Stark hemlängtan är hemskt, vet jag av erfarnehet... Jag lider med Dig men ber Dig försöka tänka på det Du skriver, snart är Du hemma för gott! Det tar inte bort Din hemlängtan, men det kanske gör det lättare att uthärda den. Hoppas det!

Titta in till den fina bloggen Magdalenas hem, om Du har tid och lust. Det finns en del av mig där... :)

Stor kram från Karin som önskar Dig en fin vecka, en vecka som tar Dig närmare flytten hem! :)

Emmeline said...

Huffda....Det er fantastisk når familien kommer og utrolig leit når de drar igjen. Spesielt med tanke på at du er langt unna hjemlandet! Men heldigvis har dere hatt fine dager som du kan glede deg over. Jeg tror ikke jeg har kommentert de nydelige lavendel posene dine i innlegget under..De er jo bare helt vidunderlig vakre. Supersøte, spesielt med det stilige trykket!
Får håpe at du får en fin søndagskveld til tross for at du måtte si hadet i dag. Klem:0)

Kathrin said...

Hei Aina. =) Savn og hjemlengsel er egentlig gode følelser, det betyr at det er noen og noe du er glad i og derav savnet. Du viser kjempefine bilder, inspirerende, alltid! Den boken julealfabetet, har jeg veldig, veldig lyst på! =) Kikker innom snart igjen. Klem til deg.

Tilonino said...

Hei Aina

Kjekt å høre fra deg igjen. Hjemlengsel er ikke godt, men du skal se at allerede i morgen føles det mye bedre. Du må nyte livet i Holland og tenke at det ikke er alle som er så heldige som deg som får en slik sjanse. Gleder meg til å se hva du lager for noe fint. Ha det godt så lenge. Klem Klem

elin1976 said...

Uff så triste slike ting er. Hadde det litt sånnt i dag tidlig da jeg måtte si hadet til mamma og de. Ikke noe hyggelig i det hele tatt. Litt kipt rett og slett. Prøv å tenk på de hyggelige tingene dere har gjordt mens dere var sammen og ikke fokusere på savnet. Det hjelper.
Her er det bånn gass med utpakking og blogging. I morra skal prinsessa trekke to tenner slik at hun kan få på regulering i november. (NSB.....he he) Må snart legge meg kjenner jeg er helt tom i hodet og klarer ikke å få gjordt aøt jeg skulle hatt gjordt uansett. Da er det bedre å være opplagt og oppe tidlig å få gjordt masse i morgen. Du får ha en fin kveld vennen. Klem fra Elin:O)

EVA AGNES said...

Upp med hakan lilla gumman. Du får snart åka hem igen. Du vet ju hur fort tiden går.
Jättefin sifonflaska. En riktigt gammal en.
Tack för lyckönskningarna till shoppen.
Kramar Eva Agnes

BO said...

Nå var eg nettopp inne på Morsefarm, der det også var tårer pga. ein trist avskjed. Huff, å her er du trist...
Heldigvis så skal du heim for godt om ikkje så lenge! Derfor må du nyta da! Da gjere du sikkert også...men likevel -NYYYYYYT at du er i eit anna land, og opplever masse som andre misunne deg!
Men eg kjenner meg igjen, studerte tre år i England. Hadde det fantastisk kjekt, men gledde meg alltid så utrulig til å komma heim! Og følte meg alltid så utrulig aleina når dei som besøkte meg reiste heim...

Lille Trille said...

Ja, å ta avskjed er alltid så trist. Men det er jo ikke lenge igjen da...10 måneder går jo veldig fort :-) Og når du kommer hjem vil du kanskje savne Holland litt og alt du har sett og opplevd der . Men jeg forstår godt savnet av familie og gode venner. Sakene du har laget i forrige innlegg er jo kjempefine, her er det bare å stå på :-)
Ønsker deg en kjempefin uke!
Klem Lille Trille

Angela Louise said...

Aina, it is so good that you have been having such a lovely time with your sister and friend....we don't feel neglected at all.I only wish I had been there too! Sounds like so much fun and you didn't waste a second of enjoying each others company.
I love the siphon bottle and as usual you have set it up so nicely for a photo.
A great week to you and I hope your "work" keeps you from feeling too homesick, Angela.

WhiteVintageDreams said...

Ja farväl är aldrig kul...men du har ju oss *skratt*. Jättefin flaska!
Kram

En Doft Av Danmark said...

Vilken vacker bild...din sifon är sååå vacker!
Kram
Dorthe (Skickar snart ett mail)
Kram
Dorthe

Randi said...

Vet hur det känns att bo utomlands och längta hem - med man får finna vägar som kontrollerar den. Det brukar fungera ... Och snart är du ju hemma igen.
Läcker sifon!!!
Ha´ en skön vecka!

Ellie said...

Hei Aina!
Hjemlengsel er fælt. Jeg er så stedbunden av meg at det skal lite til før jeg lengter hjem, så jeg kjenner den følelsen. Men du få kose deg med minnene om en helt sikkert uforglemmelig helg! Og så er det jo litt som Kathrin sier, at det er jo fordi du er glad i noen, og noen er glad i deg, at du lengter hjem, og da gjør det jo egentlig livet ganske så mye rikere. Håper du får en god uke, med masse glede! Mange klemmer fra Ellie

Sublim Design said...

"Borta bra men hemma bäst", brukar man väl säga.
Det tycker jag stämmer så bra.
Och så klart när du träffat dom och haft det trevligt, så vill man ju bara fortsätta.Så fint att du snart ska hem igen:)
Vacker bild du har tagit, krydd örtena måste väl dofta ljuvligt gott!
/S

Sylvia said...

Kjære Aina! Stakkars deg som lengter "hjem" da!! Her kommer det en stoor klem fra meg!!! Tenk, skal du flytte tilbake til Norge? Du tar vel med kjæresten din? Hvor i Norge bor du da? Syd, øst, vest eller Nord? Det blir spennende.

DU har hatt koselig besøk fra Norge, JEG har hatt koselig besøk fra Danmark, i helgen.Ja, det er sant at tiden flyr så fort......!

Håper du har det bra nå, min venn.

Mita said...

Huff da... kjenner så godt igjen den følesen... gleden over å få besøk - å så den utrolige tristheten da de drar...
Men etter noen dager så går det over, å da, blir det så bra...


Ha en koselig kveld...

Anniche said...

Hmmm , dakkars vennen min !
Det er klart at du savner de , skulle bare mangle.
Men tenk da - nå er det jo bare jul , så er det straks vår ,og vips da er du hjemme i gamlelandet !!

Synes du skulle begynne planleggingen av en sørlandstur allerde jeg , hehe!

men WOW for en sifonflaske - og krydderurter ...og deilige bilder !
Love it !!! klem

Poppins said...

Tänk, Aina, jag som nästan är lite avundsjuk på dig som får bo i det vackra Holland och känna av fläkten från Europa. Så visar det sig att du längtar hem. Det fick mig att undra om det oftast är så att man längtar efter det man inte har och att man inte uppskattar det man har förrän man förlorat det? - Måste ögonblickligen gå och krama om min man... :)
Jag har alltid bott i min lilla stad, haft mina vänner och familj omkring mig, så jag vet inte hur det känns att bo så långt borta och längta hem. Men det måste vara jättejobbigt. Jag har en väninna som kommer från England och trots att hon bott i Sverige i 30 år, finns en längtan inom henne efter sitt barndomsland som aldrig försvinner.
Trots det ledsamma avskedet har du i alla fall haft en härlig stund tillsammans med din syster och vänner!
Många kramar, min vän, från Poppins.

PS Glömde nästan bort att skriva att sifonflaskan är ljuvlig! En sådan står på min önskelista.

monique said...

Hoi Aina,

Wat spijtig om te horen dat je heimwee naar je thuisland en familie hebt.Maar je kan nu gaan aftellen en voor je het weet is de tijd voorbij.
De kussens in je vorige post zien er weer prachtig uit.
Groetjes,
Monique.

Gigibird said...

I always say it is so important to have a real life than a blog life....I'm glad you had a lovely time - I am quite jealous of those pancakes:)

Beth said...

Hei vennen..
Jeg forstår godt at du har hjemmelengsel! Om 8-10 mnd skal du, om du har lyst, få hjelpe med med å gjøre en nydelig finsish i huset mitt..
Har nok fått gjort en del til da, men er jo godt å få en profesjonell siste hånd på verket.. hihi...

Varm klem fra Beth på Buer

Kali said...

Oh my dear girl ~ I am so sorry to hear that your beautiful heart is feeling so homesick!
You are blessed to have had your sister and friend visit and share such precious moments.
You are so right time passes quickly and soon you will be home again.
May all your beautiful surroundings, work and creativity and special people fill your heart and mind with love.
You spread so much beauty and kindness and I hope it comes back to you again and again!
Take care, hugs & kisses Kali :)

M. said...

'Home is where the heart is'. How true this is! Je heimwee is heel begrijpelijk en er gaat niets boven het 'eigen' land, je 'eigen' mensen en je 'eigen' thuis. Just keep courage en weet dat de vreugde dubbel zo groot zal zijn bij je thuiskomst nu je er zo lang op moet wachten.

Mélanie said...

such wonderful pictures. You decoration looks so peaceful ..I love it

signe said...

En sån vacker bild! Förstår att du har hemlängtan och det kan verkligen göra ont!..hoppas att det känns bättre nu! KRAM

organic-lizzi said...

Håper det er bedre nå..Jeg har ikke fått med meg all aktivitet hos deg de siste dagene.Her er det mine og andres dyr døgnet rundt:-)
Du er såååååå god til styling og bilder.Skjønner ikke hvordan jeg skal få styrket billedsynet mitt jeg.Mannen skjønner ikke at det er mulig å ikke ha det..Har heldigvis andre sanser i god behold:-)
god klem Randi