jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


SOFT DECORATIONS


(Foto: Aina)

I dag er vi ved godt mot igjen :) Har jobbet, tørket, ryddet oja dekorert litt i tillegg.
I en boligreportasje sa Mia en gang at alle tingene hun tar inn i huset skal ha en funksjon. Sånn er det her også. Det har vel noe med at jeg ikke er så glad i krimskrams som bare står der og støver ned. I tillegg har mine dekorasjoner og ting ofte mer enn 1 funksjon. En kopp blir ikke bare drukket av, men blir også brukt til å oppbevare smykker eller nåler, eller som en liten vase til en liten blomst. Å så liker jeg å se alle tingene mine. Vil ikke gjemme bort vakre ting. Som f.eks min samling med Hvite Blonder...(Foto: Aina)
"Romantic Glow" kaller jeg dette bildet..Hvordan dekorere med blonder? Fyll et stort glass full med dine fineste blonder og sett det ved siden av et lys. På den måten ser Blondene så delikate og vakre ut gjennom det skinnende glasset..
I call this picture "Romantic Glow"..How to decorate with lace? Fill a glass jar with your most beautiful laces and put a candle next to it. They`ll get this beautiful glow through the shining glass..

Today is a good day :) I have been working, cleaning and I have also been doing a bit of decorating. Mia Once said : " All my decorations has to have a function", in my house it is just the same. It has something to do with the fact that i am not fond of knick-knack which only stands collecting dust. And mostly my decorations fills more than one funtion. Like my beautiful tea cups. I use them for drinking tea, storaging jewelrys or as a wase for a pretty little flower. And i like to see my stuff too, i don`t want to hide it away...like my collection of white laces...

38 comments:

Karin Krut said...

Jättevackert dekorerat :) Det behöver inte alls vara så dyrt, Bilderna är väldigt vackra.
Kram Karin

karin a said...

Hej min vän! Jag håller med dig precis, vill inte heller ha för mycket saker som inte fyller en funktion. Det ska helst vara praktiskt och vackert på en och samma gång. Bilderna har jag ju sett tidigare idag men jag vet inte om jag skrev något om dem då!? De är jättefina! Det är något som fascinerar med vita bilder - det är ofta något harmoniskt med dem.

Jag undrade faktiskt vart du tog vägen i slutet av förra veckan men jag förstår att du njöt av att ha besök! (Det gjorde jag när jag bodde utomlands). Ha en fin måndagskväll! Stor kram från Karin.

MagdalenasHem said...

Jättehärliga bilder och så stämningsfullt :) Gillar din sida väldigt mycke, den är så inspirerande! Kul att du hittade till min blogg och jag brukar gärna titta in till dig!
Kramar
Magdalena

Flower Power said...

Hei kjære deg!

Så nydelige blonder! Det ser jammen delikat ut på den fine hylla di:))

Bra du har kost deg med besøket ditt i helga:) Jeg skjønner at avskjeden er tung når man lengter litt hjem, men fint at det går bedre i dag:))

Du er stadig like flittig med hobbysakene, skjønner jeg.... må si jeg er spent på hva som kommer i posten etterhvert....hihi:) Jeg gleder meg!;)

Ha en fin kveld....vi tittes:))

Randi said...

Vilken smart idé - tack för tipset -
Glasburk har jag ju och även spetsband. Måste testa nu ...

Romantine said...

Your blog is so beautiful. I Love it. Thank you very much and sorry for my english !!!

Timotei said...

Sånn er jeg også. Liker ting som har en funksjon og som kan brukes til flere formål, en puff med oppbevaringsplass under lokket for eksempel. Ting som er nyttige og vakre samtidig. Sånt gjør meg glad.
Nydelig det glasset med blonder i! Jeg oppbevarer mine bånd og knapper i norgesglass. Liker å kunne se dem.
Synes du har så koselig en blogg. Det er alltid så inspirerende å titte innom her (selv om jeg nok ikke er så flink til å legge igjen kommentar bestandig) Håper det er greit at jeg linker til deg fra bloggen min?

Hemma på Landet said...

Haha...Jag har också spetsar i en glasburk.

Men de tog precis slut, så jag måste köpa nya.
Har satt igång med att sy igen.
Kram o puss

Beth said...

Hei vennen..
Så lite, så enkelt, men gud så vakkert!Det er så lite som skal til for å skape en fantastisk stemning!
gleder meg til å fylle huset mitt med ideer "stjålet" fra deg :)

Varme klemmer fra Beth på Buer

Hulda said...

Hei!

Skjønner godt at du fikk hjemlengsel da søsteren din og venninna di dro tilbake til Norge igjen, det kan ikke være så lett, alltid å bo i utlandet, spesielt når du helst vil bo hjemme. Bra at du kan flytte tilbake om under 1 år.

Jeg likte veldig godt de blondene i krukka, skikkelig dekorativt, fine stemningsbilder. Syns du tar flotte bilder.

Her er det også sånn at mye av det jeg har framme blir brukt mye, som f.eks bånd og blonder. De er jo så dekorative der de ligger i kassene, og så kan de brukes til det meste. :)

elin1976 said...

Hei vennen.
,jeg skjønner hva du mener med byttingen. Det var bra at vi kunne for jeg synes det er ekstra stas når jeg kan si at det er du som har laga det.
I natt har jeg sovet nøyaktig 5 timer med et avbrekk på en do tur som resulterte i en knukket tå!!! Er fa.....så vimsete at jeg må bare le. Klarte å kjøre tåa inn i benet på spinningsykkelen så nå går jeg som en fisk( de går ikke de svømmer) og neglen samt tåa er lilla/blå/svart.
Så hyggelig for de 25 ungene som skal på skitrening i dag. Det blir nok masse stemmbruk og lite praksis på meg i dag.
Men men det finnes mange flere og værre ting en en brukket tå. Her er det overskyet og jeg sitter her å venter på Marit. Vi skal ha kreativt møte.(har det hver tirsdag- bare for å drikke kaffe å sladre)
Nå kom Marit så nå stikker jeg. Klemmer fra Elin:O)

En Doft Av Danmark said...

Såååå vackert!
Kram
Dorthe

Sylvia said...

Så nydelige bilder av pynten din, da Aina. Jeg har hatt en ide lenge om å pynte med garnnøstene mine, jeg........det blir ikke lenge til. Må bare vente på at blomsten som står der nå, dør.....stakkar.

mona said...

Så fint det ble hos deg !! Jeg har mine i en "hønsenetting-kurv",synes det også er søtt.Koselig at du har hatt besøk,men som deg er jeg ikke glad i å ta farvel.....har en pappa som er sjømann,så du kan jo tenke deg stemningen når han drar.....og det har blitt noen ganger,iløpet av snart 38 år......sippe,sippe..... !!! Du får telle ned på kalenderen til flyttingen,det er et koselig "rituale"......og hjemlengselen blir kansje litt lettere,du ser at tiden nærmer seg..... :) Klem fra meg,og ha en fin ettermiddag :)

Lynetmor said...

Hei, så fint det ble med blonder oppi den krukka :-)

elin1976 said...

Heeeeei
Da var jeg tilbake fra doktoren og alt vel....det vil si at jeg har brukket ytterste leddet he he.
Så nå blir det enda litt mer tid til å sy.....hvis du skjønner hva jeg mener. I allefall i morgen. Så får vi se hvordan det blir å gå på den etter det.
Tror nesten jeg må kjøpe meg et tissepotte som jeg kan ha under sengen slik jeg ikke knekker flere ting på mine nattlige vandringer. he he.
Her går det for det meste i sying. Senere skal jeg få rydda litt opp for det er rart når man ikke holder det ved like da hoper det seg fort opp. Snakkes vennen. Klem:O)

Elzie said...

Så vackert det är med spets i glas.
Kram Elzie

WhiteVintageDreams said...

Det är fint att ha spets framme sådär...blir lite gammeldags känsla. Själv har jag inte plats att ha mer saker framme.
Din fråga: jag har HouseDoctors original-toppstjärna i min gran o denna hängandes i spets på en dörr :). Tack för dina goa ord :)!
Kram

Anemone said...

Gud nå er det lenge siden jeg har *snakket* med utenlandsfulen.
Ser du har hatt trivelig besøk fra hjemlandet, så kjekt da, med litt norsk påfyll i hverdagen.

Fartet rundt, vist frem og shoppet dere damene nå da. Blir jo lett det når det kommer besøk på den måten :-) Men sikkert kjærkomment avbrekk i all lesinga.
Ser du også er den typen som hater avskjeder. SAMME HER gitt, siper bare ved tanken på slikt jeg, og alltid våt under øynene bare ved tanken på avskjeder og reiser... men men.., slik er nå ståa.

Her er intet spesiellt nytt du, dagene flyr og sannerlig er det snart november. Begynner som smått å glede meg til jul jeg nå. Et avbrekk, med fri og kos det også.

Det blir mørkere og mørkere her nå da. Mørkt når en går på jobb og sannerlig er det nesten litt mørkt når en går hjem igjen også. Og til helga skal en jo snu klokka, huff...frem eller tilbake, husker aldri helt det der jeg...

Ellers så er jeg så stolt for å ha greid å legge inn min første video på bloggen i dag, ta deg en tur og se...

Klem fra meg til deg kommer over havet her ---->

Anemone said...

Og den sitronfalsken din ser jeg er nesten maken til min :-)

Men min står det dog EC Dahls bryggeri på, må være såpass for en trønder vet du!! Tror faktisk det har vært en "sodavann flaske"..., brus det sikkert.

Men du... så en i Trondheim her forleden, grønn med "stålgitter" rundt om du skjønner hva jeg mener. dritt stilig i alle fall.

Anemone said...

Å du, jeg kom på en ting til...

:-) nei, da... tuller bare. er en skikkelig "jabb trast" i dag bare...

Poppins said...

Jag försöker också leva upp till det där med att alla saker i hemmet bör ha en funktion. Men konstigt nog dyker det ändå upp en del saker här och där som bara är till lyst... :) Men det kanske också är en funktion i sig?
Fast jag säger som du, inget krimskrams och inte för mycket saker som bara samlar damm.
kramar

PS Skönt att höra att du är glad igen! Puss.

Lantlig charm said...

Hej kul att du kikade in hos mig!
Gullig kisse du har med! och din blogg är underbar kram Johanna

Trines Hus og Hage said...

Hei Aina! Ble nesten litt trist da jeg leste innlegget under. Skjønner du har hatt nydelige dager med søster og venninne. Jeg er nemlig helt lik deg på det området at det å ta farvel er så leit. Skjønner at det var tungt. Men du er forhåpentligvis litt lettere i brystet nå... Blir jo fint når du flytter til Norge. Flott med delikate blonder på glass, og ekstra lurt å sette et lys i nærheten. Ønsker deg gode dager med mye glede! Klem fra Trine

Anemone said...

Tullejente :-) eller toiljskrokk somk vi si her da :-))))

Elly said...

This is so beautiful and elegant! I hope you feel already a little bit better. I can imagine it's terrible to feel so homesick! Good luck to you!

Anonymous said...

Så underbart namn på så underbart krus

chatrine said...

Heisann!
Nå har det blitt en stund siden jeg var hos deg. Først må jeg jo si at tenk at du har hjemlengsel.. å jeg som bare drømmer om å flytte vekk..(til frankrike...) Er det ikke rart at hvor enn du er så ønsker (i allefall jeg..hehe) å utforske andre steder, så vil man tilbake igjen...rart egentlig, men sånn er det:) Å det med familie, det er noe spesielt med det,og "gamle" venner. Man blir sånn litt satt ut av og til. Jeg flyttet fra min familie, og bodde vekke i 17-18 år..å nå er jeg tilbake..men likevell en smule rastløs.. men det er godt å være her:) Sammen med mamma og søskene mine og alle de andre:) Tenker jeg blir her en liten stund til:)
Så Aina: det med at ting i huset skal være til nytte, i aller høyeste grad, det er jo tross alt her vi lever:) Når jeg får besøk sier de: å du har det jo så fint, hvor skal vi sitte? Å jeg sier: herrgud.... sitt hvor som helst, Å så setter di seg ned..ja så føler de at dette er ok:)(og plaprer i vei) ;) har noe med atmosfæren å gjøre tror jeg:) Tingene våre skal nytes og BRUKES:) Å nå snakker jeg masse.... men sånn er det;)
Ha en super kveld!
Klem:)

Handplockat said...

men så fint =)

blir så glad när du kikar in till mej och tar dej tid att skriva en rad

ha det bäst

Om mig said...

Hej, jag är ny i bloggvärlden! Har läst din blogg och tycker den är super! Men själv har jag inte bloggat! Förrän nu!! Välkommen in till mig http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/
Må så gott!

Mita said...

Så koselig å "sylte" blonder... de er jo veldig dekorative da...
Har en del blonder og bånd nedsyltet i norgesglass på syrommet... og i disse julegavetider forsvinner de også... må vel ut og hamstre mere snart...

Ha en koselig dag...

Berit said...

Så utrolig vakkert det ble med bloder på glass. Det må jeg jammen prøve jeg også.

SKATAN said...

God förmiddag! Det där tyckte jag om. Förhållandevis enkelt med tanke på hur vackert det är... : )

Ha en fin dag!

Kram.

Betty Jo said...

Aina your photos are gorgeous! I love lace in jars, and the candle along side makes it so special. "All my decorations has to have a function". That is such a good idea. I do have a few things just for decoration, but for the most part I use my stuff. xoxo

Beathe said...

For en koselig ide med blonder på glass, har jeg ikke tenkt på før;)
Her er det full flyttesjau, til helgen flytter vi inn i nyehuset, holder nå på å gjøre klart for nytt kjøkken, spent på hvor mange skap jeg har fått på plass til vi flytter inn, men alt går;)
Håper du har fått hjemlengselen litt på avstand nå, forstår deg godt, men 8-10 måneder flyr nok avgårde, og jeg misunner deg den erfaringen med å ha bodd i et annet land.
Ha en fin høstdag:)

Mia said...

Tänk att nåt så enkelt blir så snyggt! kram!

Mia said...

Kjære Aina! Dette var da nydelig! Så enkelt men akk, så vakkert. Og du er nå søt da, som siterer meg... (føler meg nesten som en "kjendis", som folk siterer i øst og vest... hihiii) Jeg skulle nok gjerne hatt mer av slike vakre blonder som du har i glasset ditt. Og mine kommer ikke så langt som til glasset, siden jeg bruker av dem i det rose/blonde teppet hele tiden. Men skulle jeg være så heldig å ha noen til overs, så kan jeg jo herme deg... Takk forresten for kjempekoselig mail, og stå på!

organic-lizzi said...

Åhhhh!! Vakkert:-)
klem Randi