jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


PERSONLIGE ROM OG VAKRE DETALJER

Sitter her og titter i nettbutikker. Ser så mye vakkert, ja det er jo bare til å dåne av! Så mange vakre settinger, flotte detaljer, rom med karakter...har så lyst til å dele noen av mine favorittbilder. Alle kommer de fra nettbutikken Landstil.
Dette står på forsiden :
" Velkommen til det Franske, det skjønne, det skjøre, det vakre, det stille, det vi kaller Den Franske Landstil...det gode liv".


(Foto: Landstil)

(Foto: Landstil)

(Foto: Landstil)
(Foto: Landstil)
(Foto: Landstil)

I am sitting here, surfing around, experiencing so much charm and beauty. I have collected a few favourite pictures. Beautiful rooms, elegant details, houses with character. I just want to share some of the pictures. They are all to find in a fantastic Norwegian webshop called Landstil. Enjoy and dream girls!

20 comments:

Beth said...

Jeg satt her og skrev en liten mail til deg, og når jeg gikk inn på siden din igjen og oppdaterte, var det kommet mer på siden din! For noen vidunderlige bilder! *DRØMME*
Og igjen, der har du hylla jeg leter etter på nederste bilde.. hihi..
Begynner å lure på om "den som leter lenge nok, den vil finne" passer til meg? hehe..
Varme klemmer fra Beth på Buer :)

Ellie said...

Så fine bilder. Jeg falt bare helt pladask (eller kanskje plask, i dette tilfellet) for det servantskapet! Så utrolig nydelig! Akkurat noe slikt kunne jeg tenkt meg også. Kan jo fortelle at jeg fikk en liten tresko fra Nederland igår, av min kjære broder :-). Han likte seg veldig godt der! I dag har det forresten vært 16 varmegrader og sol her. Deilig, bortsett fra at jeg gikk rundt i byen i ei tjukk vinterjakke og holdt på å smelte! Det ble t-skjorte i bilen hjem :-) Håper på like fint vær i morgen!

shabby-marianne said...

Jeg kan blive helt afhængig af de billeder og der ligger så mange inspirende billeder på nettet.

WhiteVintageDreams said...

Åh de har verkligen mycket fint :). Jag önskar att det inte skulle vara så dyrt med frakten bara ;).
Kram

Trines Hus og Hage said...

Hallo Aina! Takk for lang og koselig kommentar på bloggen min. Ja, jeg har hatt mulighet til å være litt mer aktiv på bloggen i det siste, siden vi har hatt høstferie. Jeg synes jeg har hatt det så godt, med få avtaler og mye tid i heimen. Ungene har jo også vært hjemme, men jeg synes jeg har hatt mulighet til å kose meg og gjøre litt som jeg også har lyst til. Med tre små barn, jobb, hus og mye som skjer, er det ikke alltid så mye tid til overs til å slappe av og feks. blogge. Synes alltid det er så koselig å lese kommentarer fra deg! Det kan hende jeg uttrykte meg litt klønete i bloggen min når det gjaldt kjøkken, eller så mistenker jeg deg for at det har gått litt fort... Jeg tror nemlig det er drømmekjøkkenet, som vi antagelig kommer til å kjøpe om ca 2 år, som jeg oppfatter at du tror vi skal skifte ut. Du sier det er fint og står i stil med huset vårt. Enig med deg i det, Aina. Tror det blir lekkert! Hvis du ser på bildet nedenfor så viser jeg bilde av det kjøkkenet vi har i dag og som har vært her siden 60-tallet. Det er ikke riktig så lekkert, men vi gjør så godt vi kan og prøver å skape en hyggelig atmosfære (selv om vi sliter veldig med å ha det ryddig og rent her til enhver tid).
Det blir kjempekoselig for deg på torsdag. Så koselig å få besøk av søstra si og ei venninnne. Du er kjempeheldig som har ei søster, har alltid ønsket meg det. Jeg er sikker på at du gjør det skikkelig koselig i huset til de kommer. Synes du har en utsøkt estetisk sans.
Måtte nesten sukke litt da jeg så de nyelige bildene fra Landstil. Skal bruke noen minutter på å gå inn der etterpå og kikke litt.
Kos deg masse da, med besøk og nydelig vær. Her er det jo skikkelig høst, men akk så nydelig naturen er i sin sprakende fargedrakt. I dag er det sol og lunt vinddrag, så jeg skal ikke klage. Men 20 grader hørtes deilig ut... Snakkes! Klem Trine

karin a said...

Det var verkligen fina bilder du letat fram! Tack för dem! Det ljusa känn så somrigt på något vis och det behövs nu när det börjar kännas mer höstigt. Och lyktat du visar i föregående inlägg var jättefin den med! Har det mysigt med alla din projekt! Stor kram Karin

En Doft Av Danmark said...

Jag håller med dig....man blir alldeles sjuk!
Kram

Hemma på Landet said...

Hugamejsan vad mycket fint. Kram gumman.
Leta fler ekorrar du...*fniss*

chatrine said...

Åååå nå drømmer jeg meg til frankrike nå!! Det hvite buret på øverste bilde kunne jeg godt tenke meg ja..
Ha en super dag Aina!
Klem:)

Tonje said...

åh!! ja de bildene er nydelige,er ofte innom å ser på de bildene,valgte ut noen for ikke så lenge siden å la ut på bloggen i dag....hvis du ser innom min side i dag,vil du finne noen godbiter som jeg tror du vil like=)

viccha said...

Thank you for the link, very nice things on this webshop!

organic-lizzi said...

Oiiii...Så mye fint.Trøster meg med at det hadde ikke sett sånn ut lenge hos meg uansett.I går var en venninne her.Vi prøvde å strikke.Lillepus prøvde å leke med garnnøstet!Men nyyyte bildene kan jeg jo gjøre..og kanskje gå inn en bitteliten tur på nettbutikken.Bare kikke da:-)..helt sant..X.. Fortsatt fin dag til deg. klem Randi

Mita said...

Åååå himmel og hav - VIL HA... noe så vakkert - flott...
Sitter oppe om kvelden (natta påstår gubben) å ser på div interiør... å det er jo så masse flott en kommer over...

Ha en koselig kveld...

Mitt hem är min borg said...

Hej!!
Hittade dig idag..
Vilka fina bilder.. Verkligen..
Jag länkar till dig från mig om det går bra.. Så jag hittar tillbaka..
Kram!!

Helene-Årets gleder said...

Søte, Aina.
HYYYYYL, så nydelige bilder fra Landstil...det er jo drømme-badet mitt du har limt inn jo:-D
og stjernen din...ja den var helt utsøkt.Tenk at noe så vakkert kan komme ut av en kreativ-tørke:-)
Bildene du tar er helt på høyden med de vi ser i Vakre hjem og interiør...det har jeg sagt til deg før.

Ha en flott uke, Aina.

Klem fra Helene

Jen@The Cottage Nest said...

Beautiful pictures. You always share so much prettiness. Thank you for the inspiration today.

Sylvia said...

Takk for nydelige bilder og inspirasjon. Holder jo på med å innrede frøknas rom for tiden, og jeg er ikke så veldig "Shabby" i stilen selv, men synes det er flott å se når det er hjennomført. Tror ikke det blir helt gjennomført her heller, men frøkna er superfornøyd, hun, og sovnet med en gang i kveld.
Er ikke helt ferdig enda. Mangler møbler og opprydning av saker og ting, men der vil hun nok trives, tror jeg.
Senga hennes er til å dø for(har en til i kjelleren) Det er en gammel skuvseng, den er skikkelig "french"......
Du sover nok nå, det trenger du sikkert. Jeg har kost meg med rødvin i kveld, for i kveld smakte det endelig med rødvin.
I morgen skal jeg på frokost til en kollega, når ungene er dratt på skolen. Det er såååå koselig!

Hulda said...

Virkelig bedårende bilder! :)

Karna said...

Lekkert, likte spesielt godt sekretæren og skapet med vask...nydelig!

signe said...

Oj, så vackert! Så där skulle jag jättegärna vilja bo!..härligt att drömma sig bort i bilderna! Ha en skön dag! Kram :)