jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Pince à linge !Hei jenter!
Her sitter vi uten solskinn i dag, iallefall ute. Men i hjertet skinner den :) Nesten alltid!

Denne sesongen er sååå herlig synes jeg, jeg elsker fargene som kommer, den friske luften og spesiellt all kreativiteten som igjen rører på seg. Jeg har nesten ikke sovet den siste tiden, for det har boblet over av Ideer. Og det er deilig!! Tenk, og jeg som satt så lenge uten lyst... Lyset er ikke så bra i dag , men prøver allikevel og gi dere en liten smakebit på noe av det som kommer inn i min lille shop Aina`s Charme i tiden utover. Det blir endel og fotografere, men jeg skal prøve å få åpnet før August er over!Jeg er opptatt av å finne gode og dekorative alternativer til oppbevaring av forskjellige saker. Klyper har iallefall ikke jeg hatt orden på før nå. Det har blitt solgt endel klypeposer, men har enda ikke sett noen av disse. En liten bag for klyper kanskje?
Monogrammet har jeg klippet ut fra et antikt laken. Så denne bagen er "one of a kind" !Den er fôret med nydelig sart rosestoff, og vattert så den holder formen. Denne er jeg ganske stolt over å ha laget, min aller første noensinne :)) Det er ikke alltid jeg våger å gå igang med litt vanskeligere Design, men denne gangen kastet jeg meg bare ut i det. Som regel tør jeg rett og slett ikke, fordi jeg er redd resultatet ikke lever opp til forventningene. Men det gikk jo bra! Dumme meg...På alle produkter vil jeg nå henge en fin etikett/label, alle med en fin krans og varierte bokstaver. Tilpasset hver kunde. Det er veldig moro å prøve ut noe nytt. Jeg har en bok som er skrevet av Kaari Meng , "The French-Inspired Home". Den er så Inspirerende og fin! Bakerst i boken er det avbildet kopier av fine vintage labels, og i tilllegg alfabet med vakre bokstaver. Jeg har bare sittet på kveldene med boka fremfor meg og tegnet av bokstaver så godt jeg kan. De første er nok ikke de peneste, men håper jeg får svingen på det etterhvert..Foto: Aina

Denne er litt mindre enn den første, men rommer rundt en 25-35 klyper. På fransk heter klesklype, "pince à linge", det har jeg brodert med attersting på en bit med lin som jeg har festet med fliselin. Jeg synes den ble søt jeg, bitteliten men kanskje akkurat passe på et lite bad.

Dere får ha det riktig så godt i helgen, håper solen skinner masse !!
Klem Aina

Hi girls!
Without sun, with heavy rain it should be a grey and sad day. But it is not. I am filled with Ideas, lots of Ideas and I am bobbling :)) I Love that!! The light is not at its very best today, but I will do my best to present a couple of products I am working on. I have a lot to photograph but I will try to finnish my work before the end of this Month. So I can reopen my little shop Aina`s Charme. I always try to find a solution that is more practical or more decorative than you already can buy. This is my first attempt to make a clothespin bag. And I did it!!Yay!! I often not dare to go ahead with projects that demands challenging technical skills, because I am afraid that the outcome will be bad and I will feel frustrated. But it went just fine!! Silly me..I also made a few labels, that will be adjusted to every customer, with their initial. For this project you may use a nostalgic alphabet as an example. I have used one I found in Kaari mengs beautiful book, "The French-Inspired Home". The little clothes pin bag I have decorated with a few french letters. "pince à linge" actually means ; clothespin. Who would have guessed, haha :))
Have a beautiful weekend, I hope the sun will make you happy!!
Hugs Aina

44 comments:

Skatan said...

Hej kära du!

Har lusten varit på vift en tid? Hm...nu tycks den ha återvänt i alla falla :) Samma säkra stil på de välgjorda tingen!

Här är det en härlig höstdag. Det blåser ute och är klart och kallt. Lillan är hemma med mig och David och vi grejar och stökar i lagom lunk.

Nu är det dags för mellanmålsfika!

Stor helgkram till dig från mig!

Anna

Julie@beingRUBY said...

How Lovely
I will keep my eye on your shop for their arrival. I'm sure they could have many uses besides pegs!
Julie

H elle K said...

Hei vennen, dette var vakkert. Ha en fin dag. Klem Kristin

fräulein klein said...

Your bags are wonderful!
The fabrics are so nice!
Many regards, Yvonne

Les Cotrions said...

Ciao Aina! I'm very happy to read how creative you are and that you have so many new ideas and projects!!! For me it's still too hot even to think!!! I love your new creations so much! Lovely fabric and monogram for your pin bag and very nice labels too!
Enjoy a nice and sunny week end!
Greetings from a very hot Italy!
Vale

Géraldine said...

Soooooooooo pretty! Thank you to share your creativity with us!

Jannicke said...

Ja,
hos deg virkelig bobler det ;o).
Ikke rart du blir liggende søvnløs ;o) ;o).
Klypeposene var rett og slett kjempefine!
Gleder meg til å følge med på alle høstprosjektene dine, Aina!

Klem J.

Pia..... said...

nää men hejsan..så nyderlig den posen var..för söt helt enkelt..:)..klyppåse..ja jag syr bullpåsar istället:)..ha en skön gooo fortsättning på ditt kreativa liv..kram..PIA

Mia said...

Heia Aina-vennen! Takk for kjempekoselig hilsen! Nå akl du høre her... nå blir det "andre boller" når det gjelder blogging, for igår fikk jeg (endelig!) den nye Mac´n i hus, og nå er blogging, og ikke minst kommentar-skriving såååå mye morsommere (du husker sikkert hvor treg min gamle Mac var...?) Vi får ringes også, jeg har tenkt mye på deg. Og så har jeg tenkt på oppskriften til tomatsaus jeg lovte deg. Jeg skal faktisk koke litt tomatsaus idag (fikk en god del hjemmedyrkede tomater av min svigermor på lørdag, og de er for modne til at vi klarer å spise de, alle sammen, så det skal bli saus/salsa istedet).

Jeg er stadig like imponert over din kreativitet, Aina, og alt det vakre du finner på å lage. Og dagens innleg er intet unntak. Nydelig, rett og slett (og så falt eg veldig for det sarte, vakre rosa stoffet du har foret med. Er det gammelt, mon tro..?)

Her er det virkelig en følelese av høst idag, gråvær og duskregn. Men deilig å være inne og å sysle med "inneting". Jeg hekler på siste radene av bølgeteppet mitt nå, har sååå lyst til å få det ferdig (slik at jeg kan begynne på npe nyt.... hihii). Klemz fra meg (vi prates).

Landliv said...

Nyyydelig!! Så herlig å ha mulighet til å la fantasien løpe og evnen til å sette ideen ut i virkeligheten!

Anne said...

Hei hei!
Så utruleg fine ting du lagar!
Nydeleg klypepose:)
Ha ein flott torsdag!
Helsing Anne:)

Emmas Verden said...

så nydelige klypebag`er Aina :) forstår godt at du er stolt!!! gleder meg til å se mer av det vakre du lager...stoffet du har brukt til fòr er bare lekkert ;)
ha en kreativ og fin uke!!!
klem Anne***

liven said...

Hei aina:o)
denne var nå vel koselig!!!
Du er så flink at!!!
Kikker innom shopen din til stadighet:o)
Denne burde jeg jo hatt på mitt vaskerom som er under oppussing!!

ha en fin kveld:o)

Therese said...

Aha - jeg har klypene mine i en brødpose!!! Gjett om jeg skal inn i shopen din da?!! Dette er jo perfekt for meg :0)

Du er jo superflink, du for si som Byggmester Bobb, du kjenner kanskje ikke så godt til ham -hihi men han sier i alle fall; Klart vi(jeg) kan!!! For det kan du jo virkelig.

Klemmer

Sea Angels said...

Hi Aina
everythiing you make is absolutley beautiful, I am glad your head is full of ideas, and you are having such fun...makes the days go fast though doesn't it ha ha....toooo fast...too fast
Hugs Lynn xxxxx

Kerstin said...

hei Aina...

Ja høsten kan være deilig bare det er fint vær.. er ikke så glad i når tåka tynger meg i hodet og vinden suser om ørene og regnet høljer ned...

Men så fin pose du har laget.. foret var jo alldeles nydelig..

Du er så flink...

klem Kerstin

peggykombinera said...

Hi!
You have a very nice blog. This is my firt visit at your blog. I'm sure I'll be back soon!
Hugs from Poland!

Anonymous said...

Selvfølgelig kan du dumma:o))
Helt nydelig Aina.. likte veeeldig godt den første posen.. er meget svak for blomstrete stoffer.. prøver fortvilet å holde meg til brune, sand og beige toner ispedd litt blått og grønt men hver gang jeg ser et blomstert stoff blir jeg sugd mot det:o))

Kari Meng er fantastisk.. har to av hennes bøker og jeg blir like glad hver gang jeg blar i de.. har du sett nettbutikken hennes:o))) hun har bl. a noen kopphåndklær jeg bare skulle hatt!!!!! sukk..

Liker også de trekkene til stålhengerene.. dessuten funker de!! stoffet suger til seg fukt og klærne tørker hurtigere.. har masse av slike men trekkene er ikke HELT det jeg vil ha.. leter etter billige melsekker jeg kan klippe opp... prøv deg på noen slike...

Du den mailen.. det gikk bare litt fort på tastene.. ikke noe spesielt:o))Det var vel den dagen jeg sendte salsa oppskriften??

Eller begynner tingene og falle på plass her.. søs hjelper meg utrolig mye på stasjonen og vi er nesten i mål med regnskapet.. fikk programmet ferdig mandag og har hatt hjelp av en revisor ass. slik at vi kan levere momsen tirsdag.. når det er i boks kan jeg trekke pusten igjen.. helt til neste prosjekt... vi skal nemlig være pilot på to nye prosjekter igjen.. det ene er norske pizzavarianter, Calcone og slikt..

Akkurat nå skal jeg igang med en pizzadeig så vi høres etterhvert:o))

Takk for praten:o)) klem fra mæ

Börjelundskan said...

Hej Aina!

Vad kul att du har varit inne hos mig och hälsat på. Visst är det underbara fönster. För ett halvår sedan var vi ägare till en sådan "Taffel" (piano) vi fick göra oss av med den för den tog alldeles för stor plats, men det var med gråten i halsen för det är en sån vacker möbel. När jag såg denna på caféet så var inte tårarna långt borta, tänk att man kan fästa sig så vid en Taffel.

Måste ösa beröm över dig för dom vackra saker du syr. Tyckte att klädnypekassen var ursöt.

Ha en skön kväll! Kraam Cin

Tulipa said...

Hej Aina!
Här har solen lyst från en klarblå himmel och det har varit riktig hetta!

Jag håller med dig, inspirationen är på topp så här års! Jag skulle kunna greja och pyssla hur mycket som helst!

Jag blir jätteinspirerad av ditt fina inlägg! Vilka vackra etiketter du skapar...blir så sugen att prova själv! Det är kronan på verket med ett fint "sigilll".
Vackert i vardagen är mitt motto efter dina bilder!

Ha en skön helg!
Kram mariette

My home is my Castle - by Kari said...

Åhh så nydelige aina :))
Du er bare så flink og kreativ !!!
Vakkert..

Klem,Kari

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Ah vad du skapar!! Älskar dina fin fina "produkter" - så unika och vackra! Och kommer till användningen oxå. Ha det så bra!

meandmyhome said...

Mmmmmmm så ljuvliga ting du gör!! Du är fantastisk!!! Nu blev jag så sugen på att vara kreativ så nu skall jag sätta mig i soffan med min stickning - ett litet restgarnsprojekt: en filt till dotterns lekstuga! :)
Kram på dig och trevlig helg!

jordbærpiken said...

Du er så flink! Kjempelekkert!

Margrethes hus og hage said...

Så flink du er! BLir helt imponert over skapergleden og kreativiteten :)

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Weißer Vintagezauber said...

My dear Aina,
you know I love and estimate your things very much.
One great idee the clothes peg pocket.
The favourite greetings,
Elke.
Show asks sometimes I have mailed you what wil there are difficulties with him left.

FrenchGardenHouse said...

It's beautiful! So sweet, and the embroidery makes it special. I am sure that many are waiting to have you open your great shop again, you always make the prettiest things.
xo Lidy

manon 21 said...

ravissant Aina!
amitiés
manon

Livs Lyst said...

Hei Aina!

Så koselige ting du lager. Alltid! Jeg digger farge-nyansene du bruker og bloggen din er skjønn og sart! Digger digger! ;O)

Takk for tilliten du viser meg!!
(Og jeg blir jo litt nyskjerrig på hva du har anbefalt meg til. Uansett om jeg kommer med eller ikke - som du sa ;O)

Klem fra meg
Liv ;O)

Crinoline said...

Hei,Aina.Så nydelige ting du lager.Likte veldig godt den første med det sarte rosestoffet til for.Ønsker deg en god helg.Klem

Grip dagen said...

Søte små kurver!
De er da ikke så vanskelige å sy... Har laget noe lignende til å ha servietter oppi.

-Men har du prøvd med rund bunn?!?
Det er en tålmodighetsprøve! En bør også ha noenlunde god karakter i matte. For utregning av omkrets kommer godt med i slike stunder...

Jeg er igang med forberedelser til Jul i Skulehuset. Jeg må komme med noe nytt, samtidig som jeg må holde meg til èn stil. Det bør jo også være noe som det er lett å lage MYE av.
Det er utfordrende og kreative dager. -Og det er ikke alltid at hodet vil hvile når kroppen vil. Jeg har blokk og blyant på nattbordet. Det hender at gode idèer blir klekket ut om natta.

Skulle ønske jeg kunne sitte natt og dag og lage noe. Herlig når en først er i det kreative hjørnet.

Men jeg har jo en familie som også krever litt mat, leksehjelp, selskap og kos.
Ha ei strålende helg!
Mange hilsner Marit

Guldkant På Livet said...

Aina`s Charme tillverkar alltid det där lilla extra, vackert som alltid bloggvännen!

Viola said...

Var bara tvungen att titta in och önska en skön helg, du skriver så rart till mig..får nästan tårar i ögonen..tack snälla för dom orden...känner likadant för din blogg..hoppas innerligt att vi kommer att någon gång kunna ses framöver...tala om idéer...det är fullt utav dom inför inredning av båda husen på gården, ha en skön helg, klem din VIOLA

Tyra said...

Så skjønn den kurven ble! Du er virkelig noe for deg selv, Aina!
Heretter håper jeg ikke du lar "redselen" overskygge lysten din, for du ser jo,resultatet blir jo bare slående!
Gleder meg til du åpner, så skal vi vel få til noe etterhvert!

Ha en strålende ukeslutt!
Hilsen Cathrine

Trines Hus og Hage said...

Hei kjære Aina.
Gjett om jeg synes det var koselig å høre fra deg! Veldig koselig å nyte dine gode ord. Ja, Bourbonrosa som du spurte om er en historisk rose. Men skal ikke være vanskelig å være vanskelig å få tak i i et gartneri på østlandet.
Nydelig det du lager, Aina. Klypebagene var utsøkt delikate både inni og utenpå.
Godt å høre du er i det kreative hjørnet igjen også.
Ønsker deg ei fin fin helg tilbake.
God klem fra Trine

Ingunn said...

Så fine ting du har laget. Nydelig design på din blogg og forresten.

God helg.

Klem ingunn

Betty said...

I Love your photos sooo much and of course your ideas & inputs;-)

nice greetings from Vienna
Betty

Tracey said...

Oh Aina it is just wonderful! So sweet! Have a wonderful weekend :)

T

gustavianvintage.se said...

Hej Aina,
Så vackra saker du gör och så välgjorda.
Underbart att vara inne i en så kreativ period.
Kramar Marie

la petite perle said...

Hej!
Hittade din blog och jag måste bara säga att den är underbar! Du visar sååå mycket fint! En trevlig helg på dig! Jag kommer snart att kika in igen!
Kramar i massor //la petite perle

Wilhelmiina said...

So beatiful :) Lovely things i see here :)

Datt said...

Så herlig det må være med all den inspirasjonen! Kan den deles på mail...? :P Nydelig den der, jeg elsker det stoffet inni!!

nevin said...

I love your blog. Fabrics, colours and images so beautiful.. wonderful!

Chrystel said...

Hello,

your blog is really so nice.
style and colours are romantic
A réal pleasure for righteous man eyes.

sincerely