jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Nye skatter / new treasures !Foto: Aina

Sist snakket jeg om en fin liten Parfymeflaske Jeg kjøpte av Kristin. Den hadde ho funnet på et antikkmarked. Jeg kunne ikke la være å ta den med meg hjem, så fin som den er i formen og med en så vakker glans! Det lille fatet er også et funn jeg har gjordt den siste tiden. Elsker små fine fat og jeg bruker det i stua til pepperkaker, til urter på kjøkkenet og til fine gjestesåper på badet. Noen funn er så fine at jeg vet ikke hvor jeg skal sette dem. De ser vakre ut overalt! :)


Foto: Aina

En gammel liten posthylle, før de tok i bruk de store hyllene. Helt utrolig at jeg har en sånn hjemme på min kommode. Har aldri sett lignende før og det er ekstra moro når det ikke finnes så mange av dem. Jeg har ikke fått gjordt så mye med den enda, men skal bevare vakre gamle postkort og fint innbundet lys i den, tenkte jeg..Det blir vel fint...

Ja tenk så fine skatter kan man altså finne. Jeg liker gamle tingen med sjarm og er de litt utenom det uvanlige, ja da liker jeg de enda bedre.
I dag har jeg fotografert litt mer her hjemme. Solen skinner, så da må jeg passe på å ta noen bilder når lyset er så klart og fint. Har så smått begynt å ta inn litt grønt og tenke på advent.
Håper solen også skinner der du bor og at du har en riktig herlig dag!!
Klem Aina

Last time I told you about a few new treasures that I have found. And I specially love the antique little parfume bottle that I found hidden behind a couple of vases. I couldn`t resist it`s wonderful shape and the incredible beautiful shine. Another fantastic find is this old mail/post "divider", "shelf"...I am not even shure what it is called in Noorwegian. But in the past They where used at the post office. I haven`t done much with it yet but the plan is to store old postcards and candles in it.
Today is a beautiful day, the sun is shining and the sky is wonderful bright and clear. I hope the sun is shining wherever you are! Happy Sunday girls!!
Hugs Aina

24 comments:

Mim said...

Just found you about a week ago. Beautiful photos and what lovely aesthetic you have!!

Hulda said...

Kjære Aina! Tusen takk for så koselig hilsen som du har lagt igjen hos meg. Du er jo så flink selv, syr og står på. Likte alt du har fått til her. Herlige tekstiler og farger. Likte også disse skattene dine, du er virkelig heldig som får tak i så mye fint.Selv har jeg tatt inn ei grein på arbeidsrommet. :) GOD SØNDAG!

Drømmen om en eplehage said...

Herlige bilder og vakre skatter!

Du så produktiv du er for tiden da. Imponert!

_Ha en knall søndag :o)

H elle K said...

Hei vennen, så fine bilder og så morro for meg at du viser de vakre tingene fra butikken min.... Ha en fortsatt fin dag. Klem Kristin

Outi Loimaranta said...

Another lovely post as usual, nice treasures you've found!

Lilla huset på prärien said...

Hej Aina!

Ja det är väl roligt när man kan hitta lite udda, roliga saker som inte finns i var mans hem. Jag älskar verkligen din fina postlåda - den var originell och jag kan inte komma ihåg att jag sett någon liknande någon annanstans. Superfin!

Kram Jenny

Anne said...

Hallo snuppa. Sola ståler over trøndelagen i da, selv om det er bare for en kort stund midt på dagen. Den stråler i mitt hjerte og jeg smiler fra øre til øre..., for vi hadde bloggtreff her i Trondheim i går. 13 stk møttes vi til skravling latter og glede. Timene fløy og vi fant tonen med en eneste gang. Underlig, endelig å møte mennesker en har blogget med så lenge :-) men på en måte godt å få gitt en fysisk klem også.
Anbefales på det sterkeste, vi her i disse trakter har i alle fall bestemt at dette skal bli en vane.

Ellers har dagene (og ukene9 her i det siste gått med til oppussing av gang. Mye jobb men så trivelig når det blir ferdig. Nå leter jeg så etter en gammel kjøpmannsdsik som kan passe perfekt der nede, men ikke enkelt. Litt utålmodig denne damen vet du.

Flotte ting du har kjøpt da, den flakongen var jo bare så lekker da...

Klem herfra enn så lenge.

ChatrinesLiving said...

Hei Aina!
Først: jo jeg har fått mail, tusen takk for go hjelp! Så har jeg vært litt travel i helga, og ikke hatt tid å sitte ved bloggen.

Så fine skatter! Å vakre bilder du har tatt også!
Nå er det snart advent, det skal bli så koselig. Jeg venter i det lengste med forberedelsene, for å få litt extra stemning i desember.
Men... jeg skal ut å handle ny kjole i morra, til julebordet (om 14dager) Så det er jo en liten begynnelse;) Å julebordet, ja det skal bli kos det! Vi tre jentene på jobb skal ha med oss mennene våre og gå ut å spise på den jeg mener er byens koseligste restaurant. Med julematen på tallerkenen, ja da blir det stemning da:)

Ha en fin søndagskveld Aina!
Klem fra Chatrine:)

Mitt hvite hus said...

Åå så mange fine skatter du har fått tak i. den posthyllen var skikkelig flott. Heldig du som er eier av den=)

Ha en fin uke kLem Kerstin

cathypentonatelier said...

Gorgeous as always my friend...I especially love the mail divider!!!! Very cool!!! The weather has been very strange here...Very hot, then loads of rain and then yesterday parts of Australia had snow and we had terrible wind that felt like the house was going to get blown away...but is it a beautiful sunny Monday morning....Love to you...Cathy

Sea Angels said...

Hello Aina you have found some wonderful treasures. It is nice to see that you have managed to escape your beautiful sewing for a few hours. We had a wonderful Fayre yester day it was great fun, but we are all so tired today we could hardly move ha ha...
Have a lovely week my friend
Lynn xx

Gårdsromantik said...

Parfymflaskan var så fin och så vackra små skor!

Jag har hitta ett par gamla damkängor - visar dem imorgon.

Gårdsromantik said...

Parfymflaskan var så fin och så vackra små skor!

Jag har hitta ett par gamla damkängor - visar dem imorgon.

Windlost said...

What a lovely collection of things, Aina!

Terri

n o r d i n g å r d e n said...

Vilke bedårande skor och så vackert du har pyntat! Fin flaska, fat och tvål!!! Snart är det advent, såå kul! Mari.

Mia said...

Såååå masse lekkert du har funnet da, Aina! Parfymeflasken var alldeles nydelig, skoene søte og så posthyllen da... VIrkelig heldig har du vært med alt sammen.

Og du, er du klar for 1. advent og jul snart...? Jeg innser at det er på tide for meg å begynne å tenke på den kommende høytiden...

Jennyshemochharmoni said...

Hej! Alltid lika mysigt att titta in hos dig Aina! Underbara bilder, du pysslar så fint och hittar de mest underbara saker! Ha det så gott! Stor KRAM

Anonymous said...

Such beautiful treasures you have found! You have an eye for beautiful things.

Karin said...

Hej vännen, lika vackert som alltid och vilka fina fynd du har gjort. Parfymflaskan och de små skorna är bedårande. Jag har också börjat tänka på Advent lite smått. Ska bli så mysigt! Ta hand om dig och ha det gott...

Kramar Karin

liven said...

Så koselig pynt hos deg:O)
Den posthyllen var jo artig!!
Flott flaske/flakong også....liker godt ting i glass!!

Ha en fin ny uke:O)

Solange said...

Hi Aina,

Gorgeous finds, you lucky girl. I just read your comment on my blog, well, I just bought a book on how to cover chairs, but I must admit, it was harder then I thought... and a lot of muscle work!

but I am happy with the process.

enjoy your finds and your beautiful house.

take care, hug,
Solange

Unknown said...

Hei Aina
Så fine juleting du lager, og skattene du fant i helgen var virkelig nydelige. Jeg har blitt invitert til Kristin i Engelsviken på jentekveld... hyggelig hvis vi treffes der-jeg gleder meg.
Fortsatt god uke til deg!
Klem...Ellen

Marie-Nostalgi och Romantik said...

Vilka söta små skor, och brevstället var jättehärligt!
Kram
Marie

Bette said...

For en nydelig og inspirerende blogg du har!!! Jeg har akkurat fått min egen blogg,håper den engang blir like fin som din=)
Klem!