jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Inspirerende - Inspiring !





Foto : B.A.R. Blasieholmens akvarium & Restaurang

Hei jenter, endelig er jeg her og kan få postet et lite innlegg!
I forrige uke gikk pc`en vår på en stor smell så jeg har ikke hatt mulighet til å komme online. Jeg har derfor heller ikke kunnet svare på noen mail. Men jeg vil selvfølgelig sende et svar så snart jeg kan. At vi overhodet ikke fikk noen kontakt med harddisken var nok det verste av alt. Vi satt bare her og stirret på en svart skjerm. Veldig skremmende !! Men, i går fikk mannen endelig pc`en til å fungere etter å ha jobbet med den hele helgen. Jeg er så glad for at han har orket det, og enda gladere ble jeg av å høre at alle viktige dokumenter og bilder har blitt bevart !! Selv har jeg jobbet med helt andre saker. Etter en lang pause har jeg begynt å fotografere "hjemme hos" reportasjer igjen. Så jeg har vært en tur avgårde med kameraet mitt. (og halve bilen full av rekvisitter, haha ) Det var moro å komme igang igjen !! Så nå tenker jeg på høsten og vinteren. Det er litt rart ettersom sommeren enda ikke er helt over, men også spennende og utfordrende. Jeg kjenner også at luften har blitt skarpere den siste uken, så høsten nærmer seg nok !

Jeg får publisere egne bilder så snart mannen har fått lagt til et redigerings program. I mellomtiden vil jeg friste med noe annet interessant. Som disse bildene fra B.A.R restaurant i Stockholm. Jeg liker så godt hvordan de har innredet her!! Belysningen er super med tøffe lamper, stolene er vakre og det er lekkert gulv. Nyansene i blått og grått blandet med litt varme tre toner synes jeg er uimotståelig. Så selv med den stramme designen blir det allikevel en varm og hyggelig atmosfære som Inviterer til å nyte en deilig lunsj. Restauranten er trendy med sitt unike konsept, og har fått god omtale i både Sverige og utlandet. Godt gjort Stockholm !!

18 comments:

Lisas torp said...

Så obehagligt när inte datorn fungerar! Jättetrist! Vilken tur att maken kunde fixa den ändå!

Spännande bilder på restaurangen i Sthlm! Dit måste jag gå sen när jag kommer hem till Sthlm! Jag arbetar i närheten där dessutom..!
Tack för tipset!
Hoppas att allt löser sej med datorn!
Klem
Lisa

Home and Lifestyle said...

Een mooie lokatie om een keer af te spreken en samen een kop koffie te doen Aina hi hi!

Ik hoop dat je computer het snel weer doet, we kunnen niet meer zonder hè...jij niet voor je blog en wij niet omdat jij dan veel minder in blogland aanwezig bent!

Een hele fijne week gewenst! Lieve groetjes, Ingrid

It's me said...

Hallo...leuk weer van je te horen.....fijn dat je computer het weer doet !!....ik wil nog niet denken an de herfst hoor...het is nog volop zomer...........heerlijk genieten nog !!......je hebt dan wel mijn vorige post gemist de mooi deuren !!! kijk even.............fijne week liefs Ria....

VINTAGELINE said...

Hei

Fargesammensetningen og materialvalget i restauranten er akkurat slik jeg også liker det. Elegant, men samtidig lunt.

Klem Line

Mitt hvite hus said...

Heisan Aina

uff så trasig når Pc går i stykker.. panikken hadde tatt meg hvis det hadde skjedd... tenk alle bilder og dokumenter... godt du ikke mistet noe..

ja høsten er rett rundt hjørne den... føler dete r hsøt når skolen starter igjen...

men vi kan få mange fine dager utover i august og september..

Klemmer =)

My home is my Castle said...

Jeg vet akkurat hva du snakker om.. Min pc gikk for ett par uker siden. Helt svart skjerm og alle bider og annet er borte vekk :(( Heldigvis var det ikke så lenhe siden jeg tok backup på alt, så mesteparten ligger på en ekstern harddisk :) Men kjedelig er det. Sønnen min skal reparere maskinen, men han har så mye annet å tenke på ;)
Sitter med en gammel treig pc, men er hvertfall på nett ;)

Flotte bilder du viser, som alltid :))

Klem,Kari

signerat 71 said...

Hej,
Man känner sig nästan halv när datorn inte fungerar - beroende?!?

Vilka underbara bilder du visar från Stockholm - vi kom hem från Stockholm i lördagskväll och hade gärna sett att ditt inlägg kom förra veckan när vi var där;))
Kram J

Rummet för välbefinnande said...

Hej Aina,
Så tråkigt att datorn har krånglat. Då märker man vad mycket man behöver den i vissa lägen.
Är så nyfiken på om du kommer till Marie?
Jag åker dit på lördag och jag hoppas så att vi kan ses!
Själv åker jag iväg imorgon på några dagars ledighet och det ska bli skönt.
Ha det fint nu så kanske vi ses på lördag!
Stor kram Mia

atmosphere said...

Det får bli ett besök där, vid tillfälle.
Åka med söderut, tänk, det är alltid lika frestande.
Vi får se om det blir en tur ditåt för oss också, eller om det blir sol och bad istället. Marknader av alla de slag är förstås oerhört frestande.
Kul att du kommit igång med reportage också. Jag hoppas att ditt lilla företag rullar på bra. Ser fram emot att få träffa dig framöver, när det nu blir? Kan det bli i höst, tro?
Är själv inte särskilt flitig med inlägg på bloggen, och katastrofalt dålig på att kommentera, men jag tänker mycket på mina bloggvänner.
hoppas ni får en fin fortsättning på sommaren, och att vi snart ses. Det ser jag verkligen fram emot!
Stor kram,
Ingrid

Tilonino said...

Nydelige bilder:)
Ha en fortsatt fin sommer Aina :))

Mys och hemtrevnad said...

ja jag är livrädd att datorn ska gå sönder nu då jag inte säkerhetskopierat på länge...slarvigt av mig...vad kul att du fotar inredningsreportage igen...kramis semlan

Fågel Blå said...

Åh så tråkigt för dej att inte datorn fungerar!
Men jösses så fin inbredning det var på denna super läckra bar"!
Hoppas det går bra för dej med dina inredningsreportage!
ha det!
Kram Kathrine

helle said...

Lækkert og delikat indretning!

Helle:))

Mia, New Room Interior said...

Så stilige bilder!! Gleder meg til å se dine hjemme-hos bilder etterhvert! Ha en fin uke! Klem

Designe said...

Hej! Såå snyggt och snygga bilder! Så kul att du gör hemma hos reportage! Det är många bloggare som börjat med det nu, skoj! :) Kul att du gillade min grå färg. Jag har blandat den själv och har ej mätt hur mkt färgpigment jag använt. Jag har blandat vit grundfärg med pigmentet kimrök, blandade tills jag blev nöjd och provmålade. Bäst resultat tror jag man får om man använder vit linoljefärg och blandar med pigment, det är nog mer hållbart än grundfärg. Har även vaxat ytan på pallen! Lycka till! Kram :)

Vintage Home said...

...WOW!

vosgesparis said...

it is wayyyyyy to quiet!!! but then you come up with this nice place ;) I think you should get your butt on facebook! ;)

Njut i din trädgård said...

B A R vill jag absolut besöka. Tack för tips!